כללי CS4 על מחשב עם 4GB RAM עם win XP x64 - מטוס סילון

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רק רציתי לשתף אתכם, קנו לי עכשיו מחשב חדש בעבודה, מחשב מטורף, עם 4gb זיכרון DDR3 במהירות 1600 mhz, התקנתי עליו חלונות XP 64bit - אחת המערכות היציבות והחזקות ביותר אי פעם.
התקנתי CS4 ME...

זה פשוט חלום.

אני עובד על קבצים של מאות MB, אילוס' ופוטושופ פתוחות במקביל, הכל טס עף רץ, מטורף, פשוט הרגשתי צורך לשתף בחוויה המתקנת הזו. יצויין לשבח הגירסה המיוחדת של פוטושופ CS4 שמותאמת במיוחד לסביבת 64bit ופועלת כמו שאף פעם לא ראיתי. (למעט איזה צלם בארה"ב שראיתי מריץ מק עם 16 GB ראם)

בקיצור חברה, מי שלא ראה... וכו.. לא ראה מטוס לגרפיקה מימיו...

• הוסף לסימניות
כיף לך, אין כמו לעבוד עם מחשב חדש שטס, בלי בעיות.
בהצלחה רבה ותוציא דברים יפים תחת ידיך

• הוסף לסימניות
אשריך.
ועכשיו, כל מה שנשאר הוא לא להתפתות ולהתקין שום תוכנה נוספת.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. לשמחתך, אתה יכול להוסיף עוד ועוד RAM, מעבר ל-4 GB (בהתאם למגבלות החומרה). גרסאות רגילות של XP, של 32 ביט, תומכות ב-4 GB בלבד, ולמעשה כל מה שמלעלה מ-3 GB ספק אם הוא תורם משהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvdhll;273733:
יפה מאוד. לשמחתך, אתה יכול להוסיף עוד ועוד RAM, מעבר ל-4 GB (בהתאם למגבלות החומרה). גרסאות רגילות של XP, של 32 ביט, תומכות ב-4 GB בלבד, ולמעשה כל מה שמלעלה מ-3 GB ספק אם הוא תורם משהו.

אכן, אתה צודק במאה אחוז. גירסאות של 32 ביט מוגבלות ל4 גיגה בטוטאל, שזה אומר שאם יש לי חצי גיגה בכ. מסך אז נשארתי עם 3.5 RAM :mad:

וב64 ביט אני יכול להגיע ל128 GB (!!!) בתיאוריה... :D

• הוסף לסימניות
וואו, תתחדש! ואיזה כיף לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה