כללי CS5 בקרוב + ים של שיפורים מטורפים

• הוסף לסימניות
מדובר על מקסימום אפריל 2010 או אף קודם
לשלל עדכונים והדמייות באתר מפתחי CS5 הלא רשמי
http://cs5.org/

לדוגמה:
כלי מניפולציה מבוססת מסלול, משהוא הזוי לחלוטין,
הזזת עצמים פיקסליים בתמונות פשוטות כמו בקבצים ווקטוריים, למשל הזזת אדם למיקום שונה בתמונה,
ראו:
http://www.youtube.com/watch?v=dgKjs8ZjQNg
תעקבו בסרטון על בניית השברים בבית העתיק!

המברשות חטפו גם טיפולי שורש רציניים, ועוד ועוד,

נ,ב, אני מחכה לאופציה של צילום במצלמות מבוססות זיהוי וקטורי....
[אופציה לא רחוקה בהתחשב בנתונים של מצלמות מזהי חיוך, וטכנולוגיות הכרת אנשים לפי מאגר צילומים קודם]

מי שהמחיר חשוב לו, CS4 כעת בהנחות חיסול מלאי

• הוסף לסימניות
תוכל לתת לינק לדוג' של טיפול במברשות?

הפוטושופ העכשוי הוא תוכנה זוועתית לציור חופשי בעט גרפי.

• הוסף לסימניות
לא נורמלי.
הבעיה שעוד לא סיימתי לשלם את ה CS4 וכבר צריך יהיה להוציא שוב ל CS5.

• הוסף לסימניות
מדהים! מחכה בקוצר רוח! לא תאמינו כמה זמן הולך לי על תיקון תמונות.. ופה, בקלי קלות!

• הוסף לסימניות
אמר לי פעם מעצב ידוע שם שכבר מלוה שנים את התפתחות אדובי, שבשידרוג תמיד כדאי לקפוץ 2 גרסאות קדימה ולא אחת אחת, ס'תומרת: מCS2 לCS4 אח"כ לCS6 וכן הלאה,
מכמה סיבות:
1. רק פעם בשנתיים הם מחדשים משהו משמעותי.
2.תמיד הגירסה השניה של החידושים הרבה יותר נקייה מכל מיני בגים ומרעין בישין.
3. הסיבה הפשוטה והעיקרית: שאם נשדרג כל תוכנה נאלץ לפשוט רגל...

• הוסף לסימניות
זה באמת נראה הזוי

• הוסף לסימניות
cs4

אם אפשר לקבל המלצה או לינק היכן כדאי לקנות בארץ או בחו"ל והיכן

• הוסף לסימניות
מבינים צודק,
אבל אנחנו לא עומדים בקצב... (התשלומים)

• הוסף לסימניות
מבינים צודק, רק שהקפיצות היו צריכות להיות cs, cs3, cs5

בכל אופן, מ-ד-ה-י-ם.

• הוסף לסימניות
מבינים צודק, רק שהקפיצות היו צריכות להיות cs, cs3, cs5

בכל אופן, מ-ד-ה-י-ם.

• הוסף לסימניות
מדהים זה לא מילה. לא יאומן כל החידושים האלה. וואו.

הקטע של צמצום תמונות זה פיתוח ישראלי, יש לי איפהשהו את הגרסת ביתא של התוכנה הזו. זה כמובן לא מדהים ומוצלח כמו שמוצג בסרטון, כי זו רק גרסת ביתא. אישית זה עזר לי בשתיים שלוש תמונות, ומאז לא השתמשתי, בעיקר בגלל העיוותים והתוצאות המוזרות לעתים קרובות. אבל פה נראה שזה הרבה יותר מדוייק ומשוכלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rr;319589:
אם אפשר לקבל המלצה או לינק היכן כדאי לקנות בארץ או בחו"ל והיכן
אני יכול לעזור לך.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
CS2 היתה ללא שום שינוי חוץ מדבר משמעותי אחד לצריכים אותו משהוא בטקסטורות פני שטח,
CS3 גם הביא הרבה בשורות כמו 3D או חיבור כמה תמונות לפנורמה ועוד
CS4 תומך בעיבוד רצחני של 64BIT ועוד
הגרסה היחידה שהיה ללא בשורה היתה כאמור CS2

• הוסף לסימניות
וואו!! זה פשוט מדהים!
אהבתי את הגרסה המתקדמת הזו!

נראה לי שמי שיש לו cs3 ורוצה לשדרג כדאי לו לחכות כמה חודשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Harbs;319685:
אני יכול לעזור לך.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
גם אני אשמח לקבל מידע, שלחתי בקשה במייל.
שבוע טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י good_say;319702:
נראה לי שמי שיש לו cs3 ורוצה לשדרג כדאי לו לחכות כמה חודשים.

ובאמת - עדיף לחכות לcs5?

נ.ב. מה לגבי התוכנות האחרות בחבילה? למשל אינדיזיין? צפויים שם שיפורים משמעותיים?

• הוסף לסימניות
האם, לפני שיוציאו את ה-5, יתקנו את הבאגים החמורים ב-4?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;319656:
מדהים זה לא מילה. לא יאומן כל החידושים האלה. וואו.

הקטע של צמצום תמונות זה פיתוח ישראלי, יש לי איפהשהו את הגרסת ביתא של התוכנה הזו. זה כמובן לא מדהים ומוצלח כמו שמוצג בסרטון, כי זו רק גרסת ביתא. אישית זה עזר לי בשתיים שלוש תמונות, ומאז לא השתמשתי, בעיקר בגלל העיוותים והתוצאות המוזרות לעתים קרובות. אבל פה נראה שזה הרבה יותר מדוייק ומשוכלל.

ברור, את יודעת כמה תמונות הם ניסו, עד שהם הגיעו לתמונות שנותנות את התוצאה המושלמת בצ'יק צק?
האם כל הפילטרים עובדים לך כ"כ טוב, כמו שכתוב בכל הספרים?

• הוסף לסימניות
חשוב לציין:

כל מה שאתם רואים באתר ההוא, זה לא באמת CS5.

CS5 לא יצא ולא ייצא עד לפחות עוד כמה חודשים טובים לפי הקצב שAdobe מוציא הגירסאות (פעם בבערך 18 חודשים). Adobe לא מדווח מה יהיה בגירסאות לפני שחרורם, וכל מי שאומר לא יודע ומי שיודע לא אומר...

מה שראיתם שם זה מAdobe Labs, שזה מקום שAdobe מציג דברים שהם מפתחים. אין שום בהטחה שאפילו אחד המדברים יהיו בפוטושופ בכלל ובודאי שלא בטוח שיהיה בCS5. מה יהיה בתוך גירסה מסויימת תלוי בהרבה נתונים, ולדעתי זה מוקדם מדאי להתלהב ממה שרואים שם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה