כללי cs5

• הוסף לסימניות
עבדתי באינדיזיין cs5 ,והוא לא מצליח לשמור לי לתמונה
אני רוצה לפתוח אותו ב-cs4 והוא לא מצליח לפתוח,
משהו יודע איך אפשר להגדיר לו שיוכל להיפתח גם ב-cs4

• הוסף לסימניות
ואז מה קורה

• הוסף לסימניות
ואז זה נשמר בפורמט שנפתח גם בגירסאות קודמות.

• הוסף לסימניות
אין אצלי כזה דבר
זה דחוף

• הוסף לסימניות
אני לא יודע לגבי אינדזיין אבל בפוטושופ ואילוסטריטור כששומרים קובץ אחרי השמירה פותח חלון הגדרות ובו אפשר לבחור את הגרסה של התוכנה לשמירה.
ושומרים שו"פ על שם חדש ב SAVE AS ואז תבחר גרסה CS4. כמעט בטוח שגם באינדזיין עובד (אין לי עכשיו סבלנות לבדוק.).

• הוסף לסימניות
מה נראה לך שלא ניסיתי; או שבאינדיזיין הוא לא שואל את זה, או שב-cs5 הו אלא שואל, או שבשמירה פעם שניה הוא לא שואל

• הוסף לסימניות
ב-CS5 כבר אין INX. צריך לשמור מ-CS5 כקובץ IDML.

• הוסף לסימניות
אני שומר כקובץ IDML ואני לא מצליח לפתוח אותו באינדיזיין ,
מ ה ע ו ש י ם ? ? ?
-דחוף-

• הוסף לסימניות
לא בטוחה שהבנתי ת'שאלה, אבל אם הרעיון זה לייצא לג'יייפג
אפשר אולי לשמור כpdf להכניס לפוטושופ ומשם לייצא לפורמט המבוקש

• הוסף לסימניות
והרסתי את כל הוקטורי!!!!

חבר'ה מה עושים ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה