כללי cs6, איך משיגים לתקופת ניסיון?

• הוסף לסימניות
שלום,
יש מישהי שביקשה ממני שאעביר לה כמה שיעורים באילוסטרייטור (עד עכשיו היא עבדה על פריהנד) הבעיה היא שלי יש במחשב cs4 ולה יש cs6, יש לי אפשרות להוריד cs6 לתקופת ניסיון כדי להכין לה את השיעורים? איך עושים את זה?והאם אני צריכה להסיר את האילוסטרייטור הישן שלי כדי להתקין את החדש?
ועוד שאלה קטנה, 100 ש"ח לשיעור נשמע לכם סביר? (אני מגיעה אליה)
תודה לכל העונים

• הוסף לסימניות
באתר של אדובי יש את כל התוכנות לגירסת ניסיון של 30 יום.

אפשר להתקין 2 גירסאות במקביל.

• הוסף לסימניות
הי דוריה מה נשמע?

אני לא יודעת לענות לך מה מחיר של שיעור אבל העיקר שיהיה לך בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
לא יכולים לראות מה שיש לך. אם תצליחי להוריד גירסא עברית תודיעי לי. כי אני לא הצלחתי למרות כמה נסיונות ולמרות שציינתי בפרוש hebrew enabled

• הוסף לסימניות
1. אפשר להוריד מאתר אדובי
2. הם לא יכולים לדעת אם יש לך... [ריבוינו! אבל למה לספר בקול??!]
3. אפשר להתקין שני גירסאות על מחשב אחד, שבהתקנה לבחור התקנה ולא שידרוג
4. 100 ש"ח? גמני בא... :)

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה את הקישור להורדת גרסת נסיון CS6 עם תמיכה בעברית?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה