CSS בעורך התוכן- איך מונעים?

• הוסף לסימניות
לקוח שלי יצר פוסט דרך מנגנון הניהול, ולכל פיסקה בפוסט שלו מוצמד inline style כזה:
p dir="RTL" style="margin: 0cm 0cm 0.0001pt; direction: rtl; unicode-bidi: embed; text-align: justify
שמחרבש את הCSS הכללי.
אני יודעת שאני יכולה לדרוס אותו באמצעות important! אבל אשמח לדעת אילו לחצנים בעורך התוכן יוצרים את הסטיילים האלו, כדי להימנע מבעיות כאלו בעתיד.
תודה.

• הוסף לסימניות
איזה cms ?

• הוסף לסימניות
הוא כנראה מעתיק מוורד טקסט מעוצב,
לתוך עורך הטקסט הויזואלי של וורדפרס.
תגידי לו להכניס שם לתוך מצב של טקסט בלבד ללא עיצוב
(או שבעצמך תגדירי שם בדף "נקה עיצוב").

• הוסף לסימניות
חשבתי ככה, אבל הוא טוען שהוא מקליד ישירות לעורך התוכן, ושם, בויזואלי, הוא גם מבצע הדגשות והזחות למיניהן. שאלתי על מה הוא לחץ והוא לא ידע לומר לי.
חייבת להיות שם דרך, פשוטה ונגישה באקראי, ליצור את הסטיילים האלו.
אני לא מכירה מספיק את מעלליו של העורך הויזואלי, ואין לי מושג על אילו לחצנים הוא לחץ כדי שזה יקרה. אשמח אם מישהו ידע לומר לי.
אגב, אני שואלת כדי לדעת, לא כדי לפתור את הבעיה, שזה אכן דבר פשוט לגמרי.
(אני לא רוצה לנקות עיצוב לגמרי, כי יש לו שם כל מיני הדגשות שחשובות לו, אבל כאמור לא זה הנושא.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani2006;1643804:
חשבתי ככה, אבל הוא טוען שהוא מקליד ישירות לעורך התוכן, ושם, בויזואלי, הוא גם מבצע הדגשות והזחות למיניהן. שאלתי על מה הוא לחץ והוא לא ידע לומר לי.
חייבת להיות שם דרך, פשוטה ונגישה באקראי, ליצור את הסטיילים האלו.
אני לא מכירה מספיק את מעלליו של העורך הויזואלי, ואין לי מושג על אילו לחצנים הוא לחץ כדי שזה יקרה. אשמח אם מישהו ידע לומר לי.
אגב, אני שואלת כדי לדעת, לא כדי לפתור את הבעיה, שזה אכן דבר פשוט לגמרי.
(אני לא רוצה לנקות עיצוב לגמרי, כי יש לו שם כל מיני הדגשות שחשובות לו, אבל כאמור לא זה הנושא.)
משם מגיעה הבעיה, שהוא משתמש בעורך הויזואלי כדי "לעצב" את הטקסט שהוא מקליד, וכך בקלות יוצר שורות קוד.
כל מה שהוא צריך זה להפסיק לעצב את הטקסט, ולהסתפק בהדגשות בלבד.

• הוסף לסימניות
נראה לי זה

קבצים מצורפים

• 1לכידה.JPG
    KB 20.6 · צפיות: 0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה