ctrl z לא עובד במנגה?

• הוסף לסימניות
ctrl z לא קשור בעט אלא בתוכנה,
צריך לשנות ערך, יש להיכנס ל:
file-shortcut settings תפתח חלונית למעלה יש לבחור ב-area setting את tool
ולחפש את כלי ה-zoom- בשם magnifier, ללחוץ פעמיים לבחירה וללחוץ במקלדת על האות הרצויה (Z) שהיא תהיה ה-zoom החדש.

• הוסף לסימניות
וואי תודה .
כבר שנים שאני מקטין ומגדיל בלי Z
עכשיו רק צריך להתרגל לזה...

• הוסף לסימניות
מה, אתם לא משתמשים במקש הזה כדי לחזור צעד אחורה?
נשגב מבינתי.

• הוסף לסימניות
מענין. יש תוכנות שכשאני במצב עברית, הקיצורים האנגליים (ctrl+...) לא עובדים לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1843674:
מה, אתם לא משתמשים במקש הזה כדי לחזור צעד אחורה?
נשגב מבינתי.

יש קונטרול זד ויש רק זד.
שבינתך תשוב למקומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;1843844:
יש קונטרול זד ויש רק זד.
שבינתך תשוב למקומה.
כשהבינה חוזרת למקומה זוהי תשובה שלימה. כך כתוב בספרים. עם Z, בלי Z, זו תשובה שלימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1843684:
מענין. יש תוכנות שכשאני במצב עברית, הקיצורים האנגליים (ctrl+...) לא עובדים לי.

איזה תוכנות?

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על ההסבר המפורט,
אבל השאלה שלי היא:
יש לי בלוח עצמו מקש שעושה את הפעולה של לחזור אחורה ומשום מה הוא לא מתקשר עם מנגה,תוכלי לעזור לי עם זה?

ואגב, רפי ויפית הצלחתם ביינתיים לבדר אות כהוגן...

יפית- תתחדשי על הלוגו. יפה לך,

• הוסף לסימניות
אבל השאלה שלי היא:
יש לי בלוח עצמו מקש שעושה את הפעולה של לחזור אחורה ומשום מה הוא לא מתקשר עם מנגה,תוכלי לעזור לי עם זה?

ואגב, רפי ויפית הצלחתם ביינתיים לבדר אותי כהוגן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י binder;1845570:
אבל השאלה שלי היא:

נראה לי יש לחצן בלוח עצמו שכשלוחצים עליו הוא משנה את הגרסה ל-zoom או הגדלת מברשת וכו'. תנסי לעשות סבב שם אולי ייתן לו 'רענון'
או שאולי לנסות ללחוץ על הכפתור של הסגירה ופתיחה למעלה בלוח. אם זיכרוני אינו מטעני האופציה הזו אמורה לעבוד מצוין במנגה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י binder;1845570:
אבל השאלה שלי היא:

תודה!

אגב, אני עובדת עם לוח ששיא האטרקציה שלו הוא חיבור ה-USB למחשב--- שלא לדבר על מקשים בלוח עצמו. ומאחר ואני עובדת עם מחשב נייד, המקלדת לפני, ואני יושבת עם הידיים באיקס (יד שמאלית מציירת וימין יושבת על הקוטרול ו-Z, נסו לדמיין...) אחרי שעת ציור אני לא יודעת כבר מה יותר בוער, לסיים את הציור או המרפקים הדואבים שלי...:(;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1845632:
תודה!

אגב, אני עובדת עם לוח ששיא האטרקציה שלו הוא חיבור ה-USB למחשב--- שלא לדבר על מקשים בלוח עצמו. ומאחר ואני עובדת עם מחשב נייד, המקלדת לפני, ואני יושבת עם הידיים באיקס (יד שמאלית מציירת וימין יושבת על הקוטרול ו-Z, נסו לדמיין...) אחרי שעת ציור אני לא יודעת כבר מה יותר בוער, לסיים את הציור או המרפקים הדואבים שלי...:(;)

אויש... אולי חגורה תומכת ליד? או מחשב נייח? פוזה אחרת?...וולטרן?

• הוסף לסימניות
עוד לא המציאו מקלדת לאיטרים? אפילו מדרגות כבר יש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1846259:
אויש... אולי חגורה תומכת ליד? או מחשב נייח? פוזה אחרת?...וולטרן?

זה בסדר, אני דווקא נהנת מזה!
ככה אני יש לי איזשהיא אחיזה עם המציאות מדי שעה בערך--- ואני לומדת לעבוד מהר.;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1846432:
זה בסדר, אני דווקא נהנת מזה!
ככה אני יש לי איזשהיא אחיזה עם המציאות מדי שעה בערך--- ואני לומדת לעבוד מהר.;)

אבל לטווח ארוך זה....:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1846528:
אבל לטווח ארוך זה....:confused:

לטווח הארוך לבנתיים, הצילינדר שלי מרקיע שחקים מיום ליום :eek:

נ.ב. קצת פדיחה לשאול, אבל מה זה למען ה' וולטרן???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1846582:
לטווח הארוך לבנתיים, הצילינדר שלי מרקיע שחקים מיום ליום :eek:

נ.ב. קצת פדיחה לשאול, אבל מה זה למען ה' וולטרן???

וולטרן זה משחה להקלה על כאבי פרקים (ושרירים), יש עוד סוגים כמובן, no-bol, נורופן, ראדיאן-B וכו. אם יש כאבים חזקים אפשר למרוח משהו להקל על הכאב, חבל הסבל, גם לכאבי ברכיים זה טוב אגב,

ואם את רוצה משהו לעיניים יש אדם מקסים דתי בצפת בשם יושע מלינסקי שמלמד שיפור ראיה בדרך טבעית, ללא ניתוחים.

חח האשכול נהפך ל"אשכול קופת חולים"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1845632:
תודה!

לא יודעת איזה לוח יש לך, אבל ברוב הלוחות יש אפשרות להפוך אותו לשמאלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה