Cuda 6: זמנים מרגשים

• הוסף לסימניות
לאחרונה חברת Nvidia פרסמה את Cuda 6 שיש לו כמה תכונות חשובות, המעניינת ביותר היא האפשרות של שיתוף זיכרון VRam עם הזיכרון הרגיל שיש במערכת, עד כמה שאני מבין זה מסיר את את ההגבלה של עיבוד סצנות גדולות שלא יכלו לעבוד עם הכרטיס מסך בגלל מגבלת זיכרון ובעצם מוריד את הטענה האחרונה למה לא להעביר מנועי רנדר לעיבוד בGPU.

מה שנשאר עכשיו לראות זה אם כרטיסים מלפני שנה או שתיים יתמכו בערכת כלים הזו או לא.

http://www.anandtech.com/show/7515/nvidia-announces-cuda-6-unified-memory-for-cuda

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1127173:
לאחרונה חברת Nvidia פרסמה את Cuda 6 שיש לו כמה תכונות חשובות, המעניינת ביותר היא האפשרות של שיתוף זיכרון VRam עם הזיכרון הרגיל שיש במערכת, עד כמה שאני מבין זה מסיר את את ההגבלה של עיבוד סצנות גדולות שלא יכלו לעבוד עם הכרטיס מסך בגלל מגבלת זיכרון ובעצם מוריד את הטענה האחרונה למה לא להעביר מנועי רנדר לעיבוד בGPU.

מה שנשאר עכשיו לראות זה אם כרטיסים מלפני שנה או שתיים יתמכו בערכת כלים הזו או לא.

http://www.anandtech.com/show/7515/nvidia-announces-cuda-6-unified-memory-for-cuda

השתמשתי בזה לפני כשנתיים במנוע של אריון. (זה מרים את הטורים של המאוורר של הכרטיס) זה תורם משמעותית לCPU. אבל זה גם חונק את התצוגה, היא לא זזה, צריכים כרטיס עצבני שעולה כמו מחשב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1127272:
השתמשתי בזה לפני כשנתיים במנוע של אריון. (זה מרים את הטורים של המאוורר של הכרטיס) זה תורם משמעותית לCPU. אבל זה גם חונק את התצוגה, היא לא זזה, צריכים כרטיס עצבני שעולה כמו מחשב...
אתה מדבר על לפני שנתיים, יש לך מושג מה התקדם מאז? המון!
חוץ מזה אין לי בעיה שהתצוגה תיחנק לחצי שעה מאשר שהמחשב ירנדר 4 שעות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1127419:
אתה מדבר על לפני שנתיים, יש לך מושג מה התקדם מאז? המון!
חוץ מזה אין לי בעיה שהתצוגה תיחנק לחצי שעה מאשר שהמחשב ירנדר 4 שעות.

כן אתה בהחלט צודק, GFORCE 560 שיש לי לא הספיק, זה מצריך חתיכת כרטיס.

• הוסף לסימניות
נו נו, בואו נראה את זה בפועל.
כיום, העיבוד מחוות מחשבים קטנה אפילו של 4 מחשבים, פותרת את רוב הבעיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1127493:
נו נו, בואו נראה את זה בפועל.
כיום, העיבוד מחוות מחשבים קטנה אפילו של 4 מחשבים, פותרת את רוב הבעיות.
רינדור בכרטיס מסך מגיע למהירות של X8 מהמעבד, בדביל כמה מחשבים שיעשו את העבדה אתה מדבר על עוד 8 מחשבים שיפתרו לך את הבעיה הזאת, מישהו דיבר על מקום/איורור/מחיר/צריכת החשמל?
(GTX780 עולה בסביבות ה2000)

אני מסכים איתך באמת מעניין לראות את זה עובד בפועל ואם הטולקיט הזה מציג שיפור ביצועים מבחינת מהירות.

• הוסף לסימניות
מתי זה אמור לצאת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה