דרוש מידע Cybex Mios 3

• הוסף לסימניות
לי יש,
מהממת, יפה, נוחה, קלה, הטיולון מושלםםם- יציב ונח לילד, בד רשת מאוורר לקיץ, מתקפלת בקלות ממש.
חסרונות- לנו ספציפית השילדה נשרטה מאד מהר והצבע התקלף, ראיתי את זה בעוד עגלות מהדגם הזה...
וגם התחילה קצת לחרוק, היא לא מאד מסיבית.
אבל סה"כ אני מרוצה...
מחיר באזור ה5000, אבל תנסי בחנויות שנותנות חבילות לידה לפעמים זה יוצא הרבה יותר זול כי נותנים לך עוד דברים בשווי גבוה בחינם.
בכל מקרה לא ממליצה לקנות עגלה באתר אלא ללכת לראות ובחנויות נותנים עוד הטבות שאין באתר.

• הוסף לסימניות
איך העגלה מגיבה במדרגות???

• הוסף לסימניות
לא מכירה את העגלה הזאת ספציפית.
כן שמעתי ממישהי שמרוצה ממנה מאד.

ממליצה בכללי על סייבקס, יש לי דגם אחר שלהם. (טיולון)
חברה איכותית - מהטובות בשוק
פרקטית
נוסעת
מעוצבת
מתקפלת ביד אחת -גם הדגם הבומבסטי שלהם.

לטעמי - שלמות.

• הוסף לסימניות
עגלה מהממת נוחה יפה קלה, אבל השלדה נשברה לי אחרי שלוש שנים של שימוש רצוף.
אבל התיקון לא עלה יקר מדי

• הוסף לסימניות
האמת השתדלתי שלא להקפיץ אותה במדרגות, היא מאד קלה אז בעלי היה תופס אותה בידיים ומעלה.
ברור שיצא פה ושם כן להעלות/ להוריד מדרגות ומדרכות, והיא כן התחילה קצת לחרוק לי... מאמינה שזה עניין של חיזוק פשוט. (יכול להיות שגם נגרם מהתיק הענק שהייתי מעמיסה עליה)
אבל סה"כ השתמשתי בה לילד אחד אז לא יודעת כמה זה מדד...
בגדול, הבנתי שאין אף עגלה שטובה למדרגות ככה שאני העדפתי להתמקד בעגלה קלה שיהיה קל להעלות בידיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה