נכתב ע"י PV;1843279:היא מצלמה נחמדה למתחילה.
אני צילמתי איתה עד לא מזמן.
דרך אגב אני מוכרת אותה אם תרצי.
עדשה אני הייתי קונה את ה50 מ"מ שהיא עדשה טובה וזולה.
במשך הזמן תמיד אפשר להתחדש בעוד עדשות בהתאם לצרכים.
נכתב ע"י shiraשירה;1843388:גם אני מצטרפת לכל הנל
רק הערה נוספת אם את סגורה על קנון .יש לך אפשרות להשקיע על עדשה טובה שתמשיך איתך הלאה...
בכל מקרה כדאי עדשה עם צמצם פתוח(מינימום 2.8ועדיף 1.4 1.2) במיוחד שאת רוצה לצילומי חוץ
את ה-700D כולל עדשה בסיסית של 18-135
קניתי ב-3,200
איזו עדשה טובה קנית?שוה להשקיע בעדשה טובה
נכתב ע"י c העיצוב;1847732:אני משתמשת ב650D
ביצועים מדהימים!
כמובן שגם חייב לדעת לצלם כך
יש כמובן את ה700 ובעיקר את ה70D שהיא הכי מושלמת למתחילים
אבל זה תלוי בתקציב שלך
עדשה של כנון מומלץ 18-135 עם פוקוס שקט בוידאו
הייתי עם עדשה פשוטה ואחכ החלפתי לקנון
אין מה להשוות הרבה יותר ממוצלח
שוה להשקיע בעדשה טובה
נכתב ע"י c העיצוב;1850348:כדאי לך מאוד להשקיע בעדשה של כנון
התמונות הרבה יותר חדות
מאשר עדשות של חברות אחרות
נכתב ע"י shiraשירה;1843388:גם אני מצטרפת לכל הנל
רק הערה נוספת אם את סגורה על קנון .יש לך אפשרות להשקיע על עדשה טובה שתמשיך איתך הלאה...
בכל מקרה כדאי עדשה עם צמצם פתוח(מינימום 2.8ועדיף 1.4 1.2) במיוחד שאת רוצה לצילומי חוץ
נכתב ע"י מליון דולר;1872862:רק בשביל שאני יבין, אפשר לצלם ילדים עם צמצם כזה פתוח?
בשביל מה לשלם כ"כ יקר אם במילא סוגרים ל 2.8?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים