Dave Black מלמד אותנו מה עושים עם פלאשים

• הוסף לסימניות
תודה זה מה שנקרא אילתורים

• הוסף לסימניות
לא הייתי קורא ל 8 580EX מחוברים ביחד ומסונרכנים עם RadioPopper - אילתור

יש לסט כזה המון יתרונות
הלוואי והיה לי תקציב לסט כזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י twiti;513138:
תודה זה מה שנקרא אילתורים

אתה מתכוון שזה אילתור מכיוון שהוא לא בא עם פלאש אחד חזק כמו שמונה?!

נו, באמת...
:)

• הוסף לסימניות
אין מצב להעלות?

• הוסף לסימניות
זה ביוטיוב, אין לי את התוכנה המתאימה להוריד משם, אולי מישהו אחר יכול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;513712:
אתה מתכוון שזה אילתור מכיוון שהוא לא בא עם פלאש אחד חזק כמו שמונה?!

נו, באמת...
:)

נכון אני לא רואה בזה יתרון חוץ מסירבול אני לא עשיתי את החישוב את העוצמה שהוא מקבל בכמות פלאשים האלו מה שכן נראה לי שפיזור האור הוא לא אחיד ולכן הוא מקבל תמונה מיוחדת מה שבפלאש אחד הוא היה מקבל איזור מואר אחיד

• הוסף לסימניות
פיזור האור לא כ"כ שונה מפלאש יחיד (במרחקים כאלה)

מה שמיוחד כאן זה שניתן לעבוד בHSS‏ ‏(מהירויות תריס גבוהות) בעוצמת פלאש גבוהה.
עוד דבר, ניתן לשלוט ישירות מתפריטי המצלמה על הפלאש המרוחק (E-TTL‏ או M‏)‏

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yitzy;513822:
פיזור האור לא כ"כ שונה מפלאש יחיד (במרחקים כאלה)

מה שמיוחד כאן זה שניתן לעבוד בHSS‏ ‏(מהירויות תריס גבוהות) בעוצמת פלאש גבוהה.
עוד דבר, ניתן לשלוט ישירות מתפריטי המצלמה על הפלאש המרוחק (E-TTL‏ או M‏)‏

בניקון לא צריך 8 פלאשים בשביל לעבוד במהירות סינכרון גבוהה....
מספיק להעביר אותו למצב FP

• הוסף לסימניות
אין קשר קנון VS ניקון

חיבור 8 פלאשים נותן 3 סטופים נוספים של אור (המון!)

עוצמה מלאה של פלאש בFP\HSS במהירות תריס של 1/8000 פחותה בהרבה מעומצה מלאה ב1/250

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;513716:
זה ביוטיוב, אין לי את התוכנה המתאימה להוריד משם, אולי מישהו אחר יכול.

הורדתי את הגלשנים והמרתי ל avi באיכות מצוינת, אבל הקובץ גדול - 77 מ"ב :rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה