• הוסף לסימניות
אני צריך דחוף לחנות צילום שמכניסים שם הרבה דיסק און קי , אני צריך תוכנה שבסוף היום שמכבים את המחשב הוא יעשה ריסט לכל מה שהיה היום ולא ישמור כלום על המחשב. מרוויחים מזה שלא ישאר שום וירוס . יש תוכנה הנקראת deep freez אבל נראה לי שיש קושי איתו בוינדוס 10. אז מי שיכול להשיג משהו כמו זה אשמח מאוד

• הוסף לסימניות
תעשה תמונת מערכת וכשאתה רואה שיש וירוסים תחזיר אחורה.
או, שאתה יכול לנסות את deep freeze, ולראות אם אכן יש בעיה עם ווינדוס 10. אני אישית לא ניסיתי על 10, אבל אני מניח שהם הוציאו גירסה שתתאים ל-10 (לא היה לי את הזמן לבדוק כרגע).

• הוסף לסימניות
תקנה eset ולא אמורה להיות לך שום בעיה, מקסימום כמו שאמר קודמי תעשה image ותחזיר אם תהיה בעיה

• הוסף לסימניות
שים ESET
אני כן הייתי שם דייפ פריז בכל מקרה שלא יהיה שינויים וכדו כלל
יש משהו שוודאי תואם ל10 מנסיון והוא ממש על אותו רעיון
shadowdefender
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אצלנו בביה"ס מותקן מג'יק קרד על כל מחשבי התלמידים.
מה שמונע כל שמירת קובץ או התקנה על המחשב (התלמידות יכולות לשמור קבצים ברשת בלבד)

אם שמרו משהו או התקינו משהו - הכל נמחק ברגע שמכבים את המחשב.
לטכנאים שמסתובבים בחדר - יש, כמובן, קוד איך לעקוף, את הכרטיס.

אני לא טכנאית וגם לא מבינה בזה יותר מדי, אבל אם זה נשמע לכם מעניין, אוכל לשאול אותם יותר.

חני

• הוסף לסימניות
כמה דברים

1. דיפ פריז נהדרת , ויש לה עוד כמה מתחרים לא פחות טובים , וזולים יותר (אם רוצים חוקי) , למשל RESTORE RX המצויינת.
2. יש קצת חסרונות בשיטה הזאת , כמו עידוכני וינדוס או AV שנמחקים וכו , עדיף לדעתי שיטה של קיוסק.
דהיינו מטעפת שמאפשרת להריץ רק תוכנה אחת ולא תתן לוירוס שום אפשרות לרשום את עצמו במחשב .
אני בדכ עושה את זה עם POWERSELL בלי שום תוכנה (כאן יש דוגמא טובה
https://technet.microsoft.com/en-us...p-a-kiosk-for-windows-10-for-desktop-editions
)
אם אין לכם כוח , יש תוכנה שעושה את הכל בשבילכם (היא בעיקרון רק משנה הגדרות של הרגיסטרי כדי שיהוזר יהיה נעול לגמרי)
http://www.mirabyte.com/en/products/frontface-lockdown-tool/
אני מאמין שיש עוד אבל אני עובד איתה הרבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zeevgros;2312798:
עזרת לי מאוד
לא יודע למי התכוונת , למי שענה לפני או אלי,
לכן יש כפתור בצד עם פעמון שנועד לשייך את התודה להודעה ספציפית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה