deep freeze (דיפ פריז)

• הוסף לסימניות
כמעט ואין חסרונות.
מומלץ.

• הוסף לסימניות
בעיות שאני נתקלתי איתו:
מיד אחרי ההתקנה אי אפשר לכבות את מערכת ההפעלה היא מפעילה את עצמה מיד.

עוד בעיה, שקורה תמיד- אחרי כמה חודשים המחשב מתחיל להאט מאד. צריך לפתוח את התוכנה לכיבוי אחד וזה מסתדר.

• הוסף לסימניות
תקשיבו טוב התוכנה הזאת מצוינת

אני מנקה את המחשב וקבצי זבל מנקה אתת הרישום מריץ את המחשב מעדכן תוכנות אנטי וירוס ושם את התוכנה כפעילה תמיד היא פעילה ושרוצים לעדכן או להתקין מוסיפים תוכנה ,

מה שלא תעשו היא שומרת על המצב של המחשב שהתוכנה פעילה אני לא מפחד לפתוח תוכנות חדשות כי מקסימום יש ריסטרט וכו בקיצור היא מונעת מזבל להצטבר וכו

מצורף שקופית על התוכנה

קבצים מצורפים

• DeepFreezePresentation.zip
    KB 457.4 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
אז הסיפור שלי הוא כזה:
השתמשתי שנים בדיפ פריז והכל היה מצוין
לאחרונה אמרו לי שאני צריך מדי פעם לפתוח את הדיפ פריז ולהתקין עידכונים של הוינדוס
כי בכל פעם שסגרתי את המחשב הוא התקין מלא עדכונים וכמובן אח"כ הדיפ פריז ביטל אותם
עשיתי את זה ומאז המחשב לא הצליח לעלות יותר, הוא נכנס ללופ של עולה וסוגר את עצמו וחוזר חלילה
מסרתי את המחשב לפירמוט והטכנאי לא ממליץ לי כעת להתקין דיפ פריז
אני כמובן לא מכניס את המחשב הביתה בלי דיפ פריז
אשמח אם משהו יכול להסביר לי באופן מפורט מה קרה אצלי ומה לעשות כדי שזה לא יקרה שוב ח"ו

• הוסף לסימניות
הבעיה הזאת אירעה גם אצלי.
בלי להכנס להרבה הסברים, הפתרון הוא לתת הוראה שההקפאה תבוטל בשני האתחולים הבאים, ולא רק באחד.

• הוסף לסימניות
-----

• הוסף לסימניות
אסביר לך מחר בדיוק מה קרה. (אגב, לא היו צריכים לפרמט).
מקווה לזכור.

• הוסף לסימניות
מה שקרה זה ככה, המחשב כשהוא מוריד עדכונים, הוא מתקין אותם בהפעלה ובכיבוי של המחשב. באמצע ההתקנה של העדכונים הוא לפעמים צריך לבצע הפעלה מחדש.
ברגע שהגדרת שהתוכנה תחסום שוב אחרי שתי הפעלות מחדש, אז באמצע העדכונים התוכנה התחילה לחסום שוב, ואז מה שקרה- שהמחשב נדלק שוב ושוב על אותו מצב של התקנת עדכונים, אז אינך יכול להיכנס למערכת ההפעלה (כי באמצע העדכונים המחשב מבצע הפעלה מחדש) בכדי לנטרל את התוכנה וגם אינך יכול לבטל את העדכונים וכך נשארת קרח מכאן ומכאן.
מקווה שהבנת.
ולכן תעשה את מה שכתבתי לך אתמול באישי. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1562861:
מה שקרה זה ככה, המחשב כשהוא מוריד עדכונים, הוא מתקין אותם בהפעלה ובכיבוי של המחשב. באמצע ההתקנה של העדכונים הוא לפעמים צריך לבצע הפעלה מחדש.
ברגע שהגדרת שהתוכנה תחסום שוב אחרי שתי הפעלות מחדש, אז באמצע העדכונים התוכנה התחילה לחסום שוב, ואז מה שקרה- שהמחשב נדלק שוב ושוב על אותו מצב של התקנת עדכונים, אז אינך יכול להיכנס למערכת ההפעלה (כי באמצע העדכונים המחשב מבצע הפעלה מחדש) בכדי לנטרל את התוכנה וגם אינך יכול לבטל את העדכונים וכך נשארת קרח מכאן ומכאן.
מקווה שהבנת.
ולכן תעשה את מה שכתבתי לך אתמול באישי. בהצלחה.

תראו מה זה שצריך ללכת למומחים ולא לכאלו שמפרמטים ישירות ללא קשר כי מה הלקוח מבין,

אחד מחברי סיפר שפתאום נעלמו לו הקבצים והמקום נשאר (הוירוס המוכר ביותר) והלך למישהו ופירמט לו את הקבצים ושיחזר למחצה לשליש ולרביע - לא יכולתי להתאפק מלצחוק :):):)
יום טוב ושבת שלום

• הוסף לסימניות
אנחנו מגדירים את זה לכבוי ואז המחשב מעדכן עידכונים כמה שרוצה מפעיל מחדש וכן שאר התוכנות מפעילות מחדש ואז אנחנו מקפיאים שוב זה נראה לי הכי טוב

• הוסף לסימניות
ניתן לחיות בשלום בית סביר עם היישום במחשב אישי, מה שאין כן במערכת במקום ציבורי יש להוסיף שכבות הגנה בצורות שונות מפני פגיעות בנקודות החולשה שיש בה

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה ואיך את הסיפור , ואיך צחקתי ....
פירמט את המחשב... איזה אידיוט.

בכל אופן , כל מה שאמרו כאן נכון , 2 הערות
1. לא ממליץ לשימוש ביתי , זה נועד למקומות ציבוריים או כיתות וכדו
2. אפשר בקלות לדעת מה עשו על המחשב אפילו שזה לכאורה נמחק, לכן אם מדובר על חומרים רגישים אל תסמכו על זה.
(היה מקרה של אחד שרצה שהרשויות לא ידעו מה עבדו על המחשב , ואפילו שהוא עבד על דיסק חיצוני לרוב החומר , עדיין הוא פחד מקבצים זמניים וכו , לכן הוא ברוב ״חכמתו״ התקין deepfreeze , שאלתיו למה והוא הסביר לי.
3 דקות והוא ראה את כל המסמכים הזמניים מהשבוע האחרון...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;1660849:
ואיך Shadow Defender?

וואו
העלו מהאוב ...

SD היא באמת בליגה אחרת לגמרי מה DF, היא וירטואליזציה אמיתית, אבל בפיתוח שלה כמעט נעצר עוד מ 2010.
בעיקרון היא עדיפה בהרבה בחינות מה DF , מהירות + אבטחת מידע + תמיכה ב TRIM ב SSD וכו

אבל היא לא מתאימהלכל אחד
נדמה לי שראיתי באיזה מקום שמתחילים לעבוד עליה שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1660932:
אבל היא לא מתאימה לכל אחד
נדמה לי שראיתי באיזה מקום שמתחילים לעבוד עליה שוב.

מעודכנת לגמרי
התקנתי לפני תקופה ויש כבר מעודכן יותר.

יש לה חסרונות?

• הוסף לסימניות
היא מעולה רק להגדיר אותה כמו שצריך מבחינת הכיתוב למעלה שלא יופיע וכדו'
לא נתקלתי בבעיות.

• הוסף לסימניות
מישהו מוכן להסביר מה התוכנה הזו בכלל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה