Dell או Lenovo ?

• פותח הנושא s976
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איזה מחשב נייד עדיף, Dell מסידרה vostro או Lenovo ThinkPad ? (כמובן עם מפרט דומה).
פניתי לחנות אחת, ורציתי לקנות DELL והמוכר התחיל לשכנע אותי שDELL זה אמנם מחשב עממי, אבל Lenovo עדיף מכמה בחינות, מערכת קירור חזקה יותר, בלאי נמוך ועוד. כמו כן טען, שבחברות היי טק קונים בדרך כלל Lenovo. (ולכן טען, שעדיף לקחת את Lenovo אפילו עם שנה אחת של אחריות לעומת שלש שנים של Dell ).
כמובן שאני לא ממהר להאמין לכל מה ש'מוכרים' לי בחנות, אבל עם זה הייתי רוצה לשאול את המומחים בתחום - מה אתם אומרים על זה?

• הוסף לסימניות
Lenovo ThinkPad - אמינות ושירות ללא פשרות.
אבל רק ThinkPad.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;792294:
Lenovo ThinkPad - אמינות ושירות ללא פשרות.
אבל רק ThinkPad.

לענ"ד, לא.
לא נהנתי מהם, זה לא לגרפיקה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;792468:
לענ"ד, לא.
לא נהנתי מהם, זה לא לגרפיקה...
מי קונה לגרפיקה מחשב נייד?
זה באמת לגרפיקה מה שאתה מחפש?

• הוסף לסימניות
לא. זה לא לגרפיקה. אני מתכנת. פעם ב.. אני צריך לפתוח פוטושוט. אני חושב שזה לא נקרא שאני צריך מחשב לגרפיקה.

• הוסף לסימניות
אחד הפרמטרים החשובים במחשב נייד הוא אמינות ואחריות.

לצערי בדיוק השבוע היו לי כמה לקוחות שבאו, חלקם עם דל וחלקם עם לנובו

מה שקרה שהתקלות של דל היו בדר"כ דיסק קשיח תקול כתוצאה מנפילה, - דל באו לאסוף והחליפו/החליפו במקום בהתאם לאחריות.

לעומת זאת בלנובו הבעיה היתה לוח תקול. - לנובו באו לאסוף וכעת הם מתקשרים וטוענים שהלקוח אשם... כשבפיהם הצעת מחיר ללוח חדש 2200 ש"ח... כשכל מחיר המחשב הוא 1900...

לא נעים.

אבל אני מרוצה כל פעם מחדש מהשירות של דל.

• הוסף לסימניות
אם המומחה אומר אז הוא יודע.
דרך אגב הי' מדובר גם בThinkPad?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NIVDFB;792654:
אם המומחה אומר אז הוא יודע.
דרך אגב הי' מדובר גם בThinkPad?

לא, במקרה דלעיל מדובר בדגמי G570 G575 הפשוטים של לנובו. אבל התקלות כשקורות הן חמורות והשירות מביש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה