התהליך המלא פה לפניכם, בהמשך אעלה תמונות של השולחן ערוך, יש מה לחכותתתת :) :) :) :) :) צפה בקובץ המצורף 667896צפה בקובץ המצורף 667897צפה בקובץ המצורף 667901צפה בקובץ המצורף 667903
@אסתי כץ אשמח מאד להסבר איך לרסס את הספריי על הבקבוקים. עומדים? שוכבים?
ניסיתי לרסס ונהיה סימנים לא יפים של צבע נוזל...נקודות כאלו , בקיצור לא יצא חלק ויפה :(

יש למישהי הסבר איך כדאי לרסס את הצבע, מנסיון?

@אסתי כץ אשמח מאד להסבר איך לרסס את הספריי על הבקבוקים. עומדים? שוכבים?
ניסיתי לרסס ונהיה סימנים לא יפים של צבע נוזל...נקודות כאלו , בקיצור לא יצא חלק ויפה :(
לרסס ממרחק ואז לא משנה אם הם עומדים או שוכבים כי לא נוצרות נזילות
הצבע נוזל כשמרססים מקרוב

אני מכינה עכשיו בקבוק זכוכית, ונלחמת בדבק של המדבקה. המדבקה עצמה התקלפה, אבל השאירה את הדבק למזכרת :confused:
סיוט. איך מורידים את זה מהר?

אשמח לדעת אם הפרחים אמיתיים
ואם לא איפה אפשר למצוא בבני ברק פרחים מלאכותיים בסגנון הזה לא יקר מדי
תודה רבה
אהבתי מאד תרעיון אשמח לדברים נוספים
שאני אגמור אצרף תמונה

אני מכינה עכשיו בקבוק זכוכית, ונלחמת בדבק של המדבקה. המדבקה עצמה התקלפה, אבל השאירה את הדבק למזכרת :confused:
סיוט. איך מורידים את זה מהר?
המדבקה החיצונית אחרי השרייה של מים, והדבק יורד מהר מאוד עם טרמפנטין

אני רוצה לקנות פרחים לשבת הזאת אפשר להגיד לי איפה אפשק למצוא בבני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה