כללי DPI\ההבדל בין דיגיטלי לאופסט

• הוסף לסימניות
שאני מסתכל עם לופה על ספר שהודפס באופסט אני רואה את "הנקודות" גדולות הרבה יותר ממה שהמדפסת שלי מוציאה, והמדפסת שלי יכולה להדפיס מקסימום 600X1200 DPI, ולפי מה שהבנתי הלוחות לדפוס אופסט, יכולים להגיע לרזולוציה של 2540 dpi ואף למעלה מזאת,
אז איפה זה בא לידי ביטוי בפועל?
ועוד דבר ששמתי לב שבאופסט ככל שאחוזי השחור יותר גבוהים הנקודות גודלות, ובדיגיטלי זה נשאר אותו גודל נקודה רק הצפיפות משתנה. זה באמת ככה וזהו או שאפשר לשלוט על זה?
תודה רבה
ומועדים לשמחה

• הוסף לסימניות
באופסט זה תלוי בLPI
Lines per Intch

בדיגיטלי זה מדפיס בDPI
Dots Per Intch

ואם תראה PPI הכוונה זה Pixels Per Intch

• הוסף לסימניות
באופסט זה תלוי בLPI
Lines per Intch
בדיגיטלי זה מדפיס בDPI
Dots Per Intch
תודה רבה!

איך נמדדת האיכות, ומה נחשב לאיכות טובה ב-LPI?
והאם שאני מוציא עבודות באפור באינדיזיין יש לי אפשרות להשפיע על איכות ההדפסה הנ"ל?

• הוסף לסימניות
תמיד כדאי לעמוד בקשר עם הדפס בבית הדפוס שאתה עומד להדפיס שם.

• הוסף לסימניות
לידיעתכם, האיות הנכון זה inch

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה