נכתב ע"י הגלים;1709110:מה שאני אוהב בתמונות שלך שאת לא עובדת על פי מתכון של "2 פלאשים לרקע שיהיה שרוף ואחד קדמי ב45 מעלות בעוצמה של 1/4 עוצמה".
נכתב ע"י יעל א;1709372:קסום!
התחברתי לגמרי למשפט עם האבקת קסמים...
יש לך שם איזה פיה שמפזרת קסמים על התמונות
ברורנכתב ע"י יונה יונה;1709373:קוראים לה עריכה
(וגם כיונון תאורה מסוים מראש)
נכתב ע"י יעל א;1709383:ברור
אבל בכ"ז יש שם פיה כי כל הצלמות עורכות פחות או יותר והקסם לא תמיד שם.
נכוןנכתב ע"י B7M;1709104:זאת ריקי?
תודה, כיף לשמוענכתב ע"י הגלים;1709110:מה שאני אוהב בתמונות שלך שאת לא עובדת על פי מתכון של "2 פלאשים לרקע שיהיה שרוף ואחד קדמי ב45 מעלות בעוצמה של 1/4 עוצמה".
יש לכם המון כלים בידיים חבל להגביל אותם .
שכחתי אותו...נכתב ע"י GV;1709670:ווווווווואווווווווו אחד גדול ודי.
טוב זהו, עכשיו לגמרי התנפחתי....תודה.נכתב ע"י צברית;1709593:אני הייתי קוראת לזה כישרון! (כן... לא לכולם יש אותו)
וידע אמיתי בעריכה.
רחלי התמונה מקסימה,
ומשאירה הרבה מקום לדמיון לגבי מחשבות הילדה.
אהבתי!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים