DSLR הטובות ביותר לשנת 2013

• פותח הנושא meni
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
DSLR הטובות ביותר לשנת 2013
לפי אתר Pocket Lint

בעוד המצלמות הקומפקטיות נמצאות בירידת מכירות בשל התחרות מצד הטלפונים הסלולריים, עולות המכירות של מצלמות DSLR נטולות המראה שמאפשרות החלפת עדשות. אתר Pocket Lint מפרסם את רשימת המצלמות החמות ביותר לדעתו.

המצלמה הטובה ביותר לרמה הכניסה
D3200 של ניקון

המצלמה הקטנה הטובה ביותר
EOS 100D של קנון

המצלמה הטובה ביותר לכל הרמות
K-30 של פנטקס

המצלמה הטובה ביותר לרמה הבינונית
EOS 60D של קנון

הטובה ביותר לרמה הכניסה עם שבב full-frame
D600 של ניקון

המצלמה עם כושר ההפרדה הטוב ביותר
D800 של ניקון

המצלמה הטובה ביותר לווידיאו
Alpha A99 של סוני

המצלמה עם שבב full-frame
EOS 5D Mark III של קנון

המצלמה המקצועית הטובה ביותר
EOS 1D X של קנון
מ: http://www.av.co.il/?CategoryID=126&ArticleID=19979

למקור הידיעה: http://www.pocket-lint.com/news/122...hangeable-lens-cameras-available-to-buy-today

• הוסף לסימניות
"טובות" זה דבר יחסי.
מה שטוב לצלם ספורט, לא יתאים לצלם טבע וכו'.
איך שאני הבנתי, קנון מובילים על קנון בהתאמת גוני העור של פני האדם. = אירועים/צילומי אנשים בסטודיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1066358:
איך שאני הבנתי, קנון מובילים על קנון בהתאמת גוני העור של פני האדם..

הגיוני....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי את המארק 2-3.
אני עובד הרבה מאוד עם קבצים של ניקון D600 וראיתי לא מעט מה800.

הגוונים של הקנון הרבה יותר לטעמי.

• הוסף לסימניות
אני לא מתערבת בדיונים של גדולים.............
אבל מתוך סקרנות זנ כבר בערך שנה שאני עוקבת אחר צלמים ומצלמותיהם בחתונה,
רובם המכריע משתמשים ב................................. ניקון!
מעניין למה;)

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת למה, אבל המורה שלי שהיה לה קנון היתה מאוכזבת ולא הציע לנו.
גם השנה כשקניתי מצלמה אומנם לא מהליגה הגבוהה של המצלמות, היא אמרה לי לא לחשוב על קנון בכלל.
חבל שלא התיעצתי על זה גם פה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעמית;1066834:
אני לא יודעת למה, אבל המורה שלי שהיה לה קנון היתה מאוכזבת ולא הציע לנו.
גם השנה כשקניתי מצלמה אומנם לא מהליגה הגבוהה של המצלמות, היא אמרה לי לא לחשוב על קנון בכלל.
חבל שלא התיעצתי על זה גם פה..

מורה שממליץ על חברה ספציפית ראוי להרהר אחר מקצועיותו
לקנון/ניקון אין מדענים טובים יותר או פחות מהמתחרה, זהו עניין של טעם אישי בלבד

אני תמיד עם קנון, אבל תמיד כששואלים אותי איזו חברה יותר טובה אני עונה: המחיר שתשלם קובע את הרמה ולא היצרן, לגבי טעם אישי כדאי לנסות ביד את 2 החברות.
על סמך מה מורה לצילום שיצרן מסויים לא קולע לטעמה ממליצה לאחרים להתרחק מיצרן כזה או אחר...?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1067177:

אני תמיד עם קנון, אבל תמיד כששואלים אותי איזו חברה יותר טובה אני עונה: המחיר שתשלם קובע את הרמה ולא היצרן, לגבי טעם אישי כדאי לנסות ביד את 2 החברות.
על סמך מה מורה לצילום שיצרן מסויים לא קולע לטעמה ממליצה לאחרים להתרחק מיצרן כזה או אחר...?

זה היה פשוט, היא וחברה שלה קנו ניקון וקנון בדגמים מקבילים והלכו יחד לצלם, הם צלמו את אותם מקומות עם אותם תנאים ואותו כיוון, והתוצאות אכזבו אותה מאוד, כך היא ספרה. בכ"א אמרתי שהיא דברה על מצלמות ברמה לא הכי גבוהה. במקצועיות מאוד היא אולי עם דעה שונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רעמית;1067357:
זה היה פשוט, היא וחברה שלה קנו ניקון וקנון בדגמים מקבילים והלכו יחד לצלם, הם צלמו את אותם מקומות עם אותם תנאים ואותו כיוון, והתוצאות אכזבו אותה מאוד, כך היא ספרה. בכ"א אמרתי שהיא דברה על מצלמות ברמה לא הכי גבוהה. במקצועיות מאוד היא אולי עם דעה שונה.

האמת שלא איכפת לי דעתה.

כל המצלמות מהדורות האחרונים מצוינות.
לפשל אפשר עם כל מצלמה.

כשצלם "מפשל" רצוי מאוד מאוד שיבדק את עצמו טוב טוב טוב לפני שהוא מאשים את הציוד.

• הוסף לסימניות
רקדן שלא מצליח לרקוד, יאשים את הרצפה.

יכול להיות שכנקודת פתיחה והשוואה בין 2 מצלמות זהות בתפריט הבסיסי, (חיישן צבע, עדשות ושאר ירקות).
אז יש כאן את ההעדפה האישית של הצלם, כולל נוחות המצלמה, הצג וכדומה.

אני מדבר מבחינת פלט הצבעים, שבו במצלמות הדגל של קנון יש יותר "בשר" בצבעי עור הפנים, לעומת מצלות הדגל של ניקון . כולל הD800:)

• הוסף לסימניות
וזה נראה לי מיותר לציין אבל....

כדי להשוות צבעים של החיישן צריך לבודד את התמונה מכל השפעה חיצונית לא רצויה..
כל פורטרט שיצולם תחת תאורת טונסגן יקבל גוון מסוים שהוא מאווד שונה מתאורת סטודיו של 7 פלאשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1067365:
וזה נראה לי מיותר לציין אבל....

כדי להשוות צבעים של החיישן צריך לבודד את התמונה מכל השפעה חיצונית לא רצויה..
כל פורטרט שיצולם תחת תאורת טונסגן יקבל גוון מסוים שהוא מאווד שונה מתאורת סטודיו של 7 פלאשים.

אני מדבר על צלם שמצלם בסטודיו שלו שנים!!!
עבר מניקון לקנון והראה לי תמונות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1067177:

לא התכוונתי להכנס לזה - סתם כתבתי דעה, אבל מה אשמה המורה, היא לא אמרה לי לכתוב את זה כאן......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה