• הוסף לסימניות
מה הדגם המומלץ, באיזור 5000?
וכן- באיזה חנות,
אשמח לכל מידע בנושא.
רוב תודות!

• הוסף לסימניות
להסרטה נראה לי הD 70.
כפי שהבנתי הדגם החדש מגיע עם כרטיס קול משופר וכניסות נוספות. שזה מעלה גדולה מאד.

• הוסף לסימניות
למה את מחפשת DSLR ולא מצלמה רגילה.
האם בגלל תקציב ביחס לאיכות או מסיבות אחרות.
אחרי שאדע אוכל לתת לך תשובה.

יום טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;2089346:
למה את מחפשת DSLR ולא מצלמה רגילה.
האם בגלל תקציב ביחס לאיכות או מסיבות אחרות.
אחרי שאדע אוכל לתת לך תשובה.

יום טוב

תודה,
יש לי מצלימה מצוינת, NX3 של סוני, כולל הכל, תאורה, סנהייזר וכו',
כעת אני מחפשת להשקיע דווקא בDSLR-
(משחקי פוקוס וכאלה....)

מתי הדגם החדש אמור לצאת?

• הוסף לסימניות
השבוע.
D80בפוטו פריזמה ירושלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nomi123;2089533:
תודה,
יש לי מצלימה מצוינת, NX3 של סוני, כולל הכל, תאורה, סנהייזר וכו',
כעת אני מחפשת להשקיע דווקא בDSLR-
(משחקי פוקוס וכאלה....)

מתי הדגם החדש אמור לצאת?

אם אני מבין נכון, את מחפשת מצלמה שתתן לך עומק שדה רדוד.
תקבלי את זה במצלמות עם חיישן גדול.
עכשיו את צריכה לשקול האם את מעדיפה מצלמה מדור קודם שתתן לך משחקים וכאלה, או מצלמה עדכנית שתהיה יותר פונקציונאלית אבל לא תתן לך את מה שאת מחפשת.
בתקציב שלך את יכולה לבדוק מצלמות קנון D5 מארק II או III יד שניה.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות המפורטות.
שמעתי שהולכת לצאת מצלימה שגם השמע בה יהיה תקין
וגם הפוקוס אוטומטי, של קנון,
יש למישו מושג במה מדובר?
ומתי הצפי שהיא מגיעה?

• הוסף לסימניות
בתקציב הזה אני ממליצה לך גם על 70d ועוד יותר ממליצה לך לקנות אותה בפוטו שווארץ- השרות שלו מטורף!!! (מניסיון של בעיות אחרי הקניה שבד"כ המוכרים לא מעיפים אז מבט על הלקוח "החמור נתן את הכסף שלו - עכשיו שיעוף..."
אמנם הבעיה של הסונד מעצבנת אבל ניתנת לעקיפה

• הוסף לסימניות
ה - 70D היא מצלמת DSLR שמתאימה מאד לוידאו מבחינת זה שבאמת יש לה פוקוס אוטומטי עוקב, שזה מאד נוח. היא גם קלה מאד יחסית לתפעול ולנשיאה. לי יש אותה ואני מאד מרוצה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קשה להתווכח עם העדר, בפרט כשהוא אומר דברים נכונים.
וה-70D היא מצלמה טובה לוידאו.
אבל....
יש טובות ממנה במחיר ממש קרוב אליה.
ואם אני צריך לבחור בין מצלמה שיצאה ב-2013 למצלמה שיצאה ב-2016, הייתי חושב שוב.
בפרט שהאופציות המדוברות הן טובות יותר לצילום וידאו.
אני מציע לך לבחון את הSONY A6300, יש לה יתרונות משמעותיים על פני הקנון גם באיכות התמונה, אבל עוד יותר בצילום וידאו.
והפנסוניק GX8 שגם היא נותנת חבילה טובה יותר יותר, הן מבחינת פוקוס מהיר יותר והן מבחינת הפונקציות שיש לה לצילום וידאו.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה