DVD בפרימייר

• הוסף לסימניות
אני מנסה להכניס DVD כמו שהוא לפרימייר CS5 והוא מכניס לי רק כמה קטעים של מספר דקות....
איך מכניסים את הסרט המלא בלי להמיר?

• הוסף לסימניות
בדי וי די יש כמה קטעי וידאו, אם תכניס את כולם יכנס לך כל הוידאו...

• הוסף לסימניות
הכנסתי את כולם....
זה נותן לי 7 שניות מאחד ומהשני כמה דקות... וכן הלאה בכמה סרטים

• הוסף לסימניות
בפרטים של כל חלק כתוב 8 שניות... 10 שניות..... למרות שאורך הסרט המלא כשהוא נפתח בDVD הוא שעתיים
יש כמה סרטים שעולים ככה
ויש סרטים שעולים טוב מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
אתה מעלה את זה מתוך דיסק?

• הוסף לסימניות
זה גם אם אני מעתיק את זה למחשב

• הוסף לסימניות
נסה להמיר את הדיסק דרך תוכנות חיצוניות, חפש באשכולות בפרוג, שוחחו על זה הרבה.

• הוסף לסימניות
זה גם אני יודע....
אני מחפש שפרימייר יזהה אותו כמו שהוא

• הוסף לסימניות
ידוע לי שפרימייר CS4 לא מקבל קבצים מדיוידי, אני לא יודע אם אדובי תיקנו את זה ב-CS5.
למשל תוכנת avid liquid מצליחה בקלות לייבא קבצי דיוידי. לכן אם זה דחוף נסה להמיר בדרכים חיצוניות.

• הוסף לסימניות
בעיקרון תיקנו בcs5 אבל גם אצלי חלק הוא העלה לי טוב וחלק לא כנראה שהם לא סידרו אתזה מספיק טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה