DVD לא עולה דחוף!

• הוסף לסימניות
חנוכה שמח!
אני סגרתי סרט לDVD באנקור אבל עשיתי לתיקיה במחשב ולא לדיסק( אני לא יודעת האם זה משנה) בכל אפן אחכ צרבתי רגיל לדיסק בתוכנת נרו
והסרט לא עולה להם במכשיר DVD
מה יכול להיות ?

ממש דחוף!!!
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
עשית תפריט?
סרט לכונן DVD צורבים בלי תפריט

• הוסף לסימניות
אני צורבתתמידדרך NERO VISION
וב"ה זה עולה חלק בכל מכשירי הDVD כמובן ללא תפריטים

• הוסף לסימניות
את סוגרת לפורמט רגיל ואחכ בנרו לDVD?

• הוסף לסימניות
תבדקי מה בדיוק צרבת, צריך לצרוב רק את התיקיה "video ts" ולא תיקיה לפני- כלומר התיקיה שבתוכה יש את התיקיה הנ"ל
במקרה כזה- הDVD לא יעלה

• הוסף לסימניות
יש מכשירי DVD בעיקר ישנים שקולטים רק EMPG בלי תיקיה. נתקלתי בזה אמנם אך רק לפני 3 או 4 שנים, יתכן וזהו מכשיר ענתיק מאז?

עוד בעיה שיש במכשירים DVD מסוימים, שהם לא קולטים דיסק עם מדבקה.

הצלחות.

• הוסף לסימניות
תודה בכל אפן אבל לא נראה לי שזה הבעיה

• הוסף לסימניות
סרט לכונן DVD צורבים בלי תפריט
לא נכון - אפשר לייצא למכשיר דיוידי גם סרט עם תפריט

תייצאי לאימג' (file-build-image)
לחיצה על הקובץ שנוצר יצרוב לך אותו בנרו על דיסק.
לא אמור להיות בעיות אח"כ.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
היא לא כתבה מכשיר, כתבה כונן=מחשב
אבל גם בכונן אפשר לצרוב עם תפריט

• הוסף לסימניות
בכל אפן אף אחת עוד לא ענה לי למה כשסגרתי באנקור לDVD ואחכ צרבתי היתה בעיה, אין לי בעיה לצרוב ישירות על דיסק השאלה אם זה יהיה הפתרון?

• הוסף לסימניות
תנסי לחזור אחורה שלב, שלב:

1. האם הדיסק הצרוב עלה אצלך במחשב? יתכן והיתה בכלל בעיה בצריבה?

2. אם לא, האם הקובץ הסגור במחשב לפני הצריבה, כן עלה לך? כי יתכן שהסגירה עצמה התפשלה.

• הוסף לסימניות
תנסי לבחור באנקור את שיטת הצריבה PSS2 ולאחר מכן לסגור את הסרט שוב למחשב, יתכן וזה יעזור.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
היא לא כתבה מכשיר, כתבה כונן=מחשב
והסרט לא עולה להם במכשיר DVD
משום מה אני רואה שכתוב מכשיר..

בנוגע לסגירה.
קרה לי גם כשסגרתי לפולדר שהיו לי בעיות בצריבה על הדיסק..
צריך לדעת בדיוק באיזה צורה לצרוב את זה.
לכן הכי פשוט לסגור ישירות על הדיסק או לאימג'..

• הוסף לסימניות
שאז את לא מסתבכת בצריבה. מה כן להכניס לדיסק ומה למחוק.
אלא לחיצה על הקובץ שנוצר לך בסגירה לאימג' פותחת לך את הנרו וצורבת.
כ"כ פשוט ששווה לנסות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה