• הוסף לסימניות
ביקשו ממני לסגור סרט שערכתי באופן שיוכלו לצפות בו במכשיר DVD.
יש מישהו שמתנדב לומר לי איך עושים את זה?:confused:

• הוסף לסימניות
זה דחוף לי...
יש מישהו שיודע לענות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאהמם;2217406:
זה רק ע"י סגירת הסרט בתוכנת אנקור

זה רק ע"י סגירת הסרט בתוכנה כדוגמת אנקור.
יש כמובן תוכנות רבות שיודעות לסגור לDVD תקני.
חיפוש קליל בגוגל של המילים הבאות יביא שלל תוצאות
dvd burning software

ואם תוסיפו בהתחלה את המילה free
תקבלי גם תוכנות חינמיות שעושות את העבודה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
השבוע נתקלתי בסרט שלא היה ניתן לצפות בו בDVD ובתוכנת המרה (פורמט פקטורי)המרתי לvob ואז הצליחו לצפות בו.

• הוסף לסימניות
אם אני סוגרת באנקור, איזה סיומת לעשות?

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת: בסגירת הקובץ בתוכנה (עוד לפני שאני ימיר לדיוידי) האם צריך להיות קובץ דווקא בסיומת מסוימת (נניח avi / wmv/ וכולי )
אודה לכל המסייעים, זה קצת דחוף

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאפשר בעוד דרך,
כשמכניסים דיסק ריק למחשב נפתח אפשרות אוטומטית
לצריבה בדיסק, ואז אפשר להגדיר לו דיסק של DVD

• הוסף לסימניות
אנקור ממיר כל סרט לפורמט MPEG2, אין לך אפשרות לבחור משהו אחר, כי זה הפורמט של DVD תקני.
במידה ותביאי לאנקור סרט שהוא כבר בפורמט MPEG2, תחסכי את זמן ההמרה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה
שמעתי פעם ממישהו שיש אופציה באנקור להכין דיוידי עם חסימה מההעתקה. מכיוון שאני די חדשה בתוכנה , אשמח לשמוע הסבר איך עושים את זה
(מספיק לי חסימה בסיסית ,לא מעבר לזה ,גם אם יהיה ניתן לפרוץ את זה ע"י מומחה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה