דרוש מידע E POST שליחויות -מישהו מכיר? עזרה דחוף!!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

יש לי חבילה מטמו שהגיעה עם E פוסט לחנות שממנה אוספים,
הגעתי לאסוף את החבילה ואמרו לי שאני צריכה לקבל איזשהו מספר שמתחיל בHFD ותשע ספרות במייל מחברת השליחויות.
עברו כבר ארבעה ימים ועדיין לא קיבלתי את המספר. טמו כבר שולחים לי הודעות שאם לא אבוא לאסוף החבילה תשלח בחזרה,
לא מצליחה להשיג את החברת שליחויות!! לא בטלפון ולא במייל.

מכירים דרך ליצירת קשר? נתקלתם בזה?
אשמח למידע, החבילה ממש דחופה לי ובחנות לא מוכנים לתת לי את החבילה בלי המספר הנ"ל...

תודה מראש

• הוסף לסימניות
תבקשי שיבדקו לך בסניף לפי מספר טלפון שלך וזה יציג להם לבד איפה זה ממוקם

• הוסף לסימניות
יש כזאת אפשרות?
שאלתי אותם אם הם יכולים לחפש לפי שם או משהו אחר והם לא הסכימו בשום פנים ואופן...

• הוסף לסימניות
תודה,
הם באמת נעכסים...
בדקתי כבר באתר כתוב שם שהחבילה ממתינה לאיסוך
אבל אין שם את המספר שהם מבקשים...
אפשר לשאול באיזה חנות נתנו לך בצורה הזאת?

• הוסף לסימניות
עוד מישהו יודע משהו עליהם? או איך אפשר להשיג אותם?

• הוסף לסימניות
קרה לי פעם אחת ופשוט פניתי בצ'אט לטימו וביקשתי נציג אנושי ושיחפש לי את החבילה, תוך כמה שעות הכל הסתדר

• הוסף לסימניות
e post שייך לhfd שליחויות, אפשר לפנות אליהם

• הוסף לסימניות
איך פונים לטמו?, אף פעם לא התכתבתי איתם...
בצד שמאל למעלה יש תמיכה ופתיחת צ'אט עם טימו, בהתחלה זה אוטומטי ואם תבקשו נציג אנושי הוא יגיע

קבצים מצורפים

• 1746361472738.png
    1746361472738.png
    KB 2.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תודה,
הם באמת נעכסים...
בדקתי כבר באתר כתוב שם שהחבילה ממתינה לאיסוך
אבל אין שם את המספר שהם מבקשים...
אפשר לשאול באיזה חנות נתנו לך בצורה הזאת?
בבני ברק -סטריאוטיפ ברחוב אברבנאל

• הוסף לסימניות
אליאקספרס שלחו לי כמה פעמים דרך EPOST , קיבלתי קוד למייל שאיתו אני פותחת את התיבה להוציא את החבילה.
פעם אחת הקוד לא הגיע, והחבילה מחכה עד 72 שעות, התקשרתי ל EPOST בטלפון- 0733745603 ומיד הנציגה הביאה לי את הקוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה