• הוסף לסימניות
מי קנה באתר הזה?
ויכול לתת חוות דעת.
כמו כן האם המחירים באתר זולים?

• הוסף לסימניות
EBAY?
אני קניתי שם כמה פעמים
זו לא חנות אחת אלא אתר שכל אחד יכול לפתוח בו חנות ולמכור מוצרים
כך שיש דברים זולים ויש יקרים.
צריך לבדוק בכל מוצר בפני עצמו אם העלות משתלמת

• הוסף לסימניות
מה זה יד שניה?

• הוסף לסימניות
דברים שאנשים מוכרים, כשמו: יד שניה..
שימי לב לעלות המשלוח, לפעמים היא יותר יקרה מהמוצר עצמו.

• הוסף לסימניות
תבדקו גם אמינות של כל מוכר יש סימן צהוב שמראה על אמינות וכוכבים שמראים גם על לקוחות שדרגו והיו מרוצים או לא, זה מסובך שם ומי שלא מבין בזה עלול להסתבך

• הוסף לסימניות
כלומר המוצרים משומשים?

• הוסף לסימניות
לא הכל זול. ממש לא ויש רמאויות גדולות. צריך להזהר לקנות רק ממוכר עם משוב חיובי.
בד"כ הדברים המשתלמים באים במכרזים...

• הוסף לסימניות
על כל מוצר מסומן אם הוא חדש, פגום, או יד שניה.
קניתי שם הרבה דברים ונהנתי.
אבל ברובם עם משלוח לאמריקה, שלשם בד"כ זה חינם או בעלות נמוכה.
וכן, גם התפשלתי קניתי תיק בתמונה הוא היה בצבע בז', ובמציאות הגיע בצבע תכלת...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
האם נתיב פותחים אתר זה? איך הוא מבחינת צניעות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י e12;891312:
האם נתיב פותחים אתר זה? איך הוא מבחינת צניעות?

כן אני נתיבית

• הוסף לסימניות
לי הם פתחו רק אחרי שחתמתי שהתכנים הם על אחריותי.

• הוסף לסימניות
האתר הזה הוא אתר עוצמתי, אני קונה בו בדרך קבע.
קניתי שם כבר משהו כמו 200-250 מוצרים.
צריך מאד להיזהר, יש המון כללים מה מותר למוכר לפרסם ואיך, וברמת העיקרון יש 'ביטוח' על הכל (הם קוראים לזה הגנת הקונה).
אם צריך עוד פרטים, ניתן לשאול שוב או לפנות אלי בפרטי.

• הוסף לסימניות
גם אני!

מזמין משם מוצרים על בסיס קבוע!

• הוסף לסימניות
תוך כמה זמן מגיע משלוח משם ואיך?
עד הבית? לדואר?
ומה העלות באמת, נניח לספר בודד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;891829:
תוך כמה זמן מגיע משלוח משם ואיך?
עד הבית? לדואר?
ומה העלות באמת, נניח לספר בודד?
עפ"י רוב תוך חודש. עד לפני חצי שנה זה היה דופק פיקס (99 אחוז), לאחרונה הדואר כאן עושה מידי הרבה בעיות, כך שחודש ושבוע זה זמן נורמלי (בכל אופן באיזור שלי- בני ברק), דברים קטנים כמו אוזניות חוטי USB וכדו', העלות היא- דולר כולל משלוח (משלוח חינם), דברים גדולים יותר עולים יותר, המשלוח עפ"י רוב כלול בתשלום על המוצר, ולפעמים לא, כך שמחיר המשלוח אינו אחיד, מה גם, שלפעמים מוצר עולה דולר והמשלוח 30 דולר (כל מוכר עם הרעיונות שלו).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה