כללי Epub: box including many paragraphs, title, and graphics. Possible?

• פותח הנושא sarah
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
After creating a class for the text paragraphs in the box, and defined the background color in css, could you please tell me how can i apply this class to a big box including a title, many paragraphs, and sometimes some graphics? In order the "div" should be applied to the entire box and not only each paragraph text.

I have tons of boxes in my file so i want the shortest and easiest way.

I hope my question is clear enough.

Thank you in advance for your answers!

N.B Sorry i din't write in hebrew cuz there is not hebrew in my computer at work.

• הוסף לסימניות
בעזרתו האדיבה של גוגל. להקלת...

תיבה כולל סעיפים רבים, כותרת וגרפיקה. אפשרי?

לאחר יצירת מעמד לפסקאות הטקסט בתיבה, והגדיר את צבע הרקע ב-CSS, אתה יכול בבקשה להגיד לי איך אני יכול להחיל המעמד הזה לתיבה גדולה הכולל כותרת, סעיפים רבים, ולפעמים קצת גרפיקה? על מנת "div" צריך להיות מוחל על כל התיבה ולא רק בכל טקסט בפסק.

יש לי טונות של קופסות בקובץ שלי אז אני רוצה את הדרך הקצרה והקלה ביותר.

אני מקווה שהשאלה שלי היא די ברורה.

תודה לך מראש על תשובתך!

• הוסף לסימניות
كيف أعرف اللغة الإنجليزية؟ :cool:

• הוסף לסימניות
האם בייצוא לEPUB הוא לא מגדיר אוטומטית DIV לכל תיבת טקסט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;929950:
האם בייצוא לEPUB הוא לא מגדיר אוטומטית DIV לכל תיבת טקסט?

Yes, but i need a div for a big box including many paragraphs, not only one paragraph.

• הוסף לסימניות
So create one.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;929981:

But i want it to be automatically from indesign. I have tons of boxes, and it will take me days to do it manually in html.
But i think i don't have any choice:(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה