ESET פג תוקף

• הוסף לסימניות
הוא מציע לי לחדש רישיון
נפתח האתר הרשמי של ESET עם אפשרות קניית רישיון לעד 4 מכשירים (למה? אני צריכה רק לאחד) ל-3 שנים
ב-778 ש"ח
זה המחיר? זכור לי ששלמתי הרבה פחות, לדעתי חצי ומטה.
לא דרך האתר ישירות אלא דרך טכנאי.
כמו כן, אם המחשב שלי כבר לא במייטבו (בכל אופן חי כבר 3 שנים) האם שווה לקנות לעוד 3 שנים, מה יקרה אם אני יחליף מחשב באמצע?

• הוסף לסימניות
הוא מציע לי לחדש רישיון
נפתח האתר הרשמי של ESET עם אפשרות קניית רישיון לעד 4 מכשירים (למה? אני צריכה רק לאחד) ל-3 שנים
ב-778 ש"ח
זה המחיר? זכור לי ששלמתי הרבה פחות, לדעתי חצי ומטה.
לא דרך האתר ישירות אלא דרך טכנאי.
כמו כן, אם המחשב שלי כבר לא במייטבו (בכל אופן חי כבר 3 שנים) האם שווה לקנות לעוד 3 שנים, מה יקרה אם אני יחליף מחשב באמצע?
מעניין, אולי תצרפי את הלינק?
כי אם תכנסי עצמאית לאתר של eset תראי שניתן לקנות גם רק למשתמש אחד, וזול הרבה יותר.

• תודה
Reactions: UU
  • הוסף לסימניות
קופצת על האשכול ואשמח לדעת
האם הוא יותר טוב מאנטי וירוס החינמי? ואם כן במה?

• הוסף לסימניות
אפשר להשיג אצלי רשיונות מקוריים לESET במחירים משתלמים
tod5585 בגימייל

• תודה
Reactions: UU

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה