.EVERY DREAM BEGINS WITH ONE STEP

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• ראש-השנה-STEP.png
    KB 999.9 · צפיות: 93
  • הוסף לסימניות
וואווו רחלי! זה מהמם!! אני גם רוצהההה :mad::):D

• הוסף לסימניות
תמונה מיוחדת עם ניחוח שלך! :)

• הוסף לסימניות
מזל טוב על הפסיעות הראשונות!
יצא מושלם .

• הוסף לסימניות
אחת התמונות!

• הוסף לסימניות
שלישיה מגניבה
אחת התמונות...

• הוסף לסימניות
מיוחד מיוחד
כל כך את!..

• הוסף לסימניות
מדהים!!
[אמ.. לזה התכוונת כשאמרת שודדים??]

• הוסף לסימניות
ואוו ענק!
איזה יופי של תמונה.
חלומי לגמרי.

• הוסף לסימניות
משגע!!!

• הוסף לסימניות
תמונה יפיפיה!!

קצת על אסטטיקה לבנים ליד הבנות המטופחות : לי יש שתיים לך עדיין אחד :)
שרוול מקופל זה קצת מוזנח
או ארוך יפה סגור עם כפתור או קצר שזה פחות מתאים לווסט החליפתי שאותו הוא לובש
הייתי מצפה לפייאס ותספורת מסודרים יותר - אולי את אוהבת אותו כך :) אבל לתשומת לב..

• הוסף לסימניות
תודה לכם :)

נכתב ע"י סתם;2239966:
תמונה יפיפיה!!

קצת על אסטטיקה לבנים ליד הבנות המטופחות : לי יש שתיים לך עדיין אחד :)
שרוול מקופל זה קצת מוזנח
או ארוך יפה סגור עם כפתור או קצר שזה פחות מתאים לווסט החליפתי שאותו הוא לובש
הייתי מצפה לפייאס ותספורת מסודרים יותר - אולי את אוהבת אותו כך :) אבל לתשומת לב..

סירייסלי..??? חחחח....

בשלב הזה של החיים אני אוהבת אותו ככה,מוזנח כזה :rolleyes:;)

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה
אוהבת את האווירה

• הוסף לסימניות
רחלי כרגיל מקסים!!
ילדים מתוקים בלי עין הרע
בקטנה,לטעמי,העלים הורודים בקדמת התמונה לא מוסיפים ומיותרים
וגם לי לא כל כך מסתדר הסגנון של הבן-זה לא סופראלגנטי וגם לא בסגנון יותר זרוק-משהו בין לבין שלא משתלב לגמרי עם הבנות.אם כבר את הולכת על לא כל כך מוקפד אז אולי עם החולצה בחוץ,בלי פפיון וכפתור עליון פתוח.משהו יותר קליל שבהחלט יכול להשתלב עם הבנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה