.EVERY DREAM BEGINS WITH ONE STEP

• הוסף לסימניות
שוב תודה :)
ממש כייף לקרוא את התגובות..!

נכתב ע"י PERLAH;2240140:
רחלי כרגיל מקסים!!
ילדים מתוקים בלי עין הרע
בקטנה,לטעמי,העלים הורודים בקדמת התמונה לא מוסיפים ומיותרים
וגם לי לא כל כך מסתדר הסגנון של הבן-זה לא סופראלגנטי וגם לא בסגנון יותר זרוק-משהו בין לבין שלא משתלב לגמרי עם הבנות.אם כבר את הולכת על לא כל כך מוקפד אז אולי עם החולצה בחוץ,בלי פפיון וכפתור עליון פתוח.משהו יותר קליל שבהחלט יכול להשתלב עם הבנות

בואי נסכים שאנחנו לא מסכימות?
וזה לגמרי בסדר,
כי גם לי יש השגות לגבי הלבוש של המצולמים שלי הרבה פעמים.
ולכן אני מבקשת לשלוח לי לפני הצילומים.
אני אוהבת את מה שהם לובשים ואיך שהם נראים - וזה יכול להיות לא לטעמך. נורמלי לגמרי...

ותודה :)

• הוסף לסימניות
איך גדלו החבריה
תמונה נהדרת!!

• הוסף לסימניות
תמונה חלומית! לגמרי רומנטי...

• הוסף לסימניות
החן המיוחד של התמונה הזו, מעבר לכתמי הצבע הנהדרים, לקומפוזיציה, ובכלל, הוא דווקא בגלל שהיא לא פלסטיקית, וכל הקפלים של הבן עומדים לפי הספר. חי, טבעי, נושם ואומנותי!
(לטעמי כמובן)
מבקשת בהכנעה מחילה על דעתי חסרת ההשכלה הצילומית מסודרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;2240649:
החן המיוחד של התמונה הזו, מעבר לכתמי הצבע הנהדרים, לקומפוזיציה, ובכלל, הוא דווקא בגלל שהיא לא פלסטיקית, וכל הקפלים של הבן עומדים לפי הספר. חי, טבעי, נושם ואומנותי!
(לטעמי כמובן)
מבקשת בהכנעה מחילה על דעתי חסרת ההשכלה הצילומית מסודרת.

אני איתך :cool: :D

ותודה לכולם!

• הוסף לסימניות
תמונה עם אוירה.
ואיך שהיא מחזיקה לו את היד. זה מקסים!

והערות על הבגדים וההופעות.. מצחיק אותי כל פעם מחדש.
לכן אני גם לא מתערבת ללקוחות מה ילבישו. רק מייעצת אם שואלים לדעתי.

• הוסף לסימניות
חברות יקרות אני כותבת רק לשם הבהרה
אין כאן שום ביקורת על בחירת הבגדים של צלמת זו או אחרת!!!לכל אחד הטעם שלו וטוב שכך.לא הייתי חולמת להעיר למישהי שבגד,קשת,נעל,כיפה וכו לא יפים.
אז מה כן?רחלי את צלמת מאד מוכשרת שמעלה תמונות מאד יפות שניכר בהם הרבה חשיבה על כל פרט ופרט.כך גם בתמונה שהעלית כאן.ברור שאת לא ירדת סתם לגינה והחלטת לצלם פתאום את הילדים(שזה גם צילומים מקסימים)ואז לא הייתי כותבת את מה שכתבתי.
את עצמך כתבת שאת מבקשת מראש לראות את הבגדים שהלקוחות יביאו(אם היבנתי נכון)כך שזה משהו שחשוב לך בתור חלק מהצילום .ואני משארת שאת לא אומרת ללקוחה שבגד זה או אחר יפה או לא יפה בעינייך כי זה טעמם של הלקוחות אלא את מכונת אותם מבחינת שילוב הצבעים ,הסגנון וכו.
כך גם כאן....העלית תמונה שברור שאת אוהבת ומרוצה ממנה
כולן מסכימות איתך שהתמונה מוצלחת.ובכל זאת בתור ביקורת בונה לפעם הבאה ומתוך תחושה שהסגנון והאסטתיות חשובות לך מאד בבנית התמונה,כתבתי את מה שכתבתי,כי זה חלק ממכלול התמונה.קחי מזה את מה שאת רוצה.
ואם פגעתי מבקשת סליחה ומחילה
הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PERLAH;2241581:
אין כאן שום ביקורת על בחירת הבגדים של צלמת זו או אחרת!!!לכל אחד הטעם שלו וטוב שכך.לא הייתי חולמת להעיר למישהי שבגד,קשת,נעל,כיפה וכו לא יפים.
אז מה כן?רחלי את צלמת מאד מוכשרת שמעלה תמונות מאד יפות שניכר בהם הרבה חשיבה על כל פרט ופרט.כך גם בתמונה שהעלית כאן.ברור שאת לא ירדת סתם לגינה והחלטת לצלם פתאום את הילדים(שזה גם צילומים מקסימים)ואז לא הייתי כותבת את מה שכתבתי.
את עצמך כתבת שאת מבקשת מראש לראות את הבגדים שהלקוחות יביאו(אם היבנתי נכון)כך שזה משהו שחשוב לך בתור חלק מהצילום .ואני משארת שאת לא אומרת ללקוחה שבגד זה או אחר יפה או לא יפה בעינייך כי זה טעמם של הלקוחות אלא את מכונת אותם מבחינת שילוב הצבעים ,הסגנון וכו.
כולן מסכימות איתך שהתמונה מוצלחת.ובכל זאת בתור ביקורת בונה לפעם הבאה ומתוך תחושה שהסגנון והאסטתיות חשובות לך מאד בבנית התמונה,כתבתי את מה שכתבתי,כי זה חלק ממכלול התמונה.קחי מזה את מה שאת רוצה.
הרבה הצלחה!!

ההערה שלך נראית לי מאד מיותרת.
אבל אני לא לוקחת את זה אישית או בכלל אז זה לא באמת משנה...
אני עושה מה שאני אוהבת :) ובודאי כשזה נוגע לילדים שלי(!!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PERLAH;2241581:
הרבה הצלחה!!

1. התמונה באמת יפה
2. גם לי קשה שכל ביקורת או הערה קטנה וכן רלוונטית נפתרת באמירה של "זה טעמי ואני אוהבת", "זו דעתי ומותר לא להסכים עם דעות"

לא כל דבר מבקרים או מעירים סתם כי בא לי אלא כי למישהו הפריע בעין משהו אז אפשר לשים אגו בצד וכן לראות את מה שאחרים רואים

אני חושבת שזה ה"מודה" שנהייתה פה בזמן האחרון (רחלי בלי קשר אלייך)
כל אחד שמעירים לו משהו מקצועי או אסטתי וכו אומר "זו דעתי וזו טעמי ואני דווקא ככה אוהב את זה"

נכון, יש דברים שקשורים לטעם וריח ויש דברים שקשורים למקצועיות או לאסתטיקה בתמונה שזה לא פחות חשוב

סליחה רחלי שזה נהיה באשכול שלך
אבל זה לאו דווקא קשור לפה
זה בהרבה אשכולות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;2241749:
1. התמונה באמת יפה
2. גם לי קשה שכל ביקורת או הערה קטנה וכן רלוונטית נפתרת באמירה של "זה טעמי ואני אוהבת", "זו דעתי ומותר לא להסכים עם דעות"

לא כל דבר מבקרים או מעירים סתם כי בא לי אלא כי למישהו הפריע בעין משהו אז אפשר לשים אגו בצד וכן לראות את מה שאחרים רואים

אני חושבת שזה ה"מודה" שנהייתה פה בזמן האחרון (רחלי בלי קשר אלייך)
כל אחד שמעירים לו משהו מקצועי או אסטתי וכו אומר "זו דעתי וזו טעמי ואני דווקא ככה אוהב את זה"

נכון, יש דברים שקשורים לטעם וריח ויש דברים שקשורים למקצועיות או לאסתטיקה בתמונה שזה לא פחות חשוב

סליחה רחלי שזה נהיה באשכול שלך
אבל זה לאו דווקא קשור לפה
זה בהרבה אשכולות

ומה את רוצה שאני אגיד??
"אה צודקת,זה באמת מוזנח ולא יפה."

לא רוצה
אני לא אגיד מה שאני לא חושבת.
ואני לא חושבת כמו כותבת התגובה - אז אין לי עניין להסכים איתה.

אני אוהבת את איך שהם נראים,בעיני שרוול מקופל זה ההפך הגמור ממוזנח
וזהו.

עכשיו תכפי עליי טעם של אחרים?
לא יקירתי...זה לא יקרה...

אני חושבת שאת צריכה להפריד בין טעם אישי לראיה מקצועי.

להגיד על תמונה שהיא חשוכה על גבול השחור "ככה אני אוהבת" זה באמת לא לעניין. (אלא אם כן המסך שלך לא תקין.)

או להגיד על תמונה קרה פחד כשהיא צולמה בשמש "ככה אני אוהבת" כנ"ל.

אבל על ביגוד? צבעים?? אביזרי שיער???
כי.......???

אני אוהבת שמלה פרחונית ואת אוהבת שמלה מנומרת.
את תצלמי איך שבא לך ואני איך שבא לי.

ואני קופצת שניה לאשכול הסמוך - -

• הוסף לסימניות
תמונה חלום
הקטע החזק פה זה המבטים! מהמם

• הוסף לסימניות
תמיד אני שואלת את עצמי על כאלו תמונות-זה הילדים שהם יפים או שהתמונות מוציאות מהם יופי כזה? או שאולי גם וגם?
פשוט מהמם ומשפחתי, אהבתי את המשפחתיות ביניהם, והקשר שנוצר ביניהם. (יש לזה מילה לועזית, אבל זכרוני, קצת, איך לומר, בוגד בי, ולא, זה לא אלצהיימר)

רחלי, סליחה על הסטיה-
מאיפה השמלות הלבנות?
לפני הלידה פינטזתי על שמלה כזו לבת שלי (הקשת כבר היתה :() לצילומי ניובורן, משנתי כבר היתה סדורה בענין-אבל לא ידעתי איפה להתחיל לחפש כזו...

• הוסף לסימניות
התמונה--- הצבעים---- הילדים--- מאלפים!

• הוסף לסימניות
תודה :)

נכתב ע"י שושיה;2241913:
רחלי, סליחה על הסטיה-
מאיפה השמלות הלבנות?
לפני הלידה פינטזתי על שמלה כזו לבת שלי (הקשת כבר היתה :() לצילומי ניובורן, משנתי כבר היתה סדורה בענין-אבל לא ידעתי איפה להתחיל לחפש כזו...

מגולף קידס

תודה :)

• הוסף לסימניות
תמונה משפחתית משגעת!
והעיבודים שלך מקפיצים אותה עוד יותר!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה