- הוסף לסימניות
תודה על התגובה המפורטת!נכתב ע"י yonitimes;2165635:זה יפה מאוד
אבל זה מגביל את קהל הלקוחות, למשל רק אלו שאוכלים ארוחת בוקר
וגם זה נראה רק למאכלי חלב.. לא בשרי (שהרבה מבישולי המבטח זה בשרי)
כמו כן זה נראה שמתאים יותר לבישול ביתי ולא מקצועי יותר מה שגם מוריד קהל יעד נוסף ונכבד בעולם כלי המטבח (אלא אם כן לא היה כוונה כזאת)
אבל התמונה עצמה היא ברמה גבוהה ואיכותית
בהצלחה
נכתב ע"י E&A;2165703:תודה על התגובה המפורטת!
מהתגובה שלך אני לומד, שהתמונה קלעה למטרה...
מהסיבות הבאות:
- זו סכין משונננת והיא אכן לא ממש מתאימה לחיתוך בשר. בשר מומלץ לחתוך בסכין חלקה.
- מדובר בסכין לשימוש ביתי, והסכין הזאת ממש לא מתיימרת להתאים את עצמה לשימוש מקצועי.
- יש תמונה נוספת בסדרה, והיא מתאימה לאלה שמעדיפים לאכול פירות לארוחת בוקר
נכתב ע"י yonitimes;2165635:זה יפה מאוד
אבל זה מגביל את קהל הלקוחות, למשל רק אלו שאוכלים ארוחת בוקר
וגם זה נראה רק למאכלי חלב.. לא בשרי (שהרבה מבישולי המבטח זה בשרי)
כמו כן זה נראה שמתאים יותר לבישול ביתי ולא מקצועי יותר מה שגם מוריד קהל יעד נוסף ונכבד בעולם כלי המטבח (אלא אם כן לא היה כוונה כזאת)
אבל התמונה עצמה היא ברמה גבוהה ואיכותית
בהצלחה
תאורת סופט בוקס מימין ומשמאל.נכתב ע"י chanib;2165917:אפשר פרטים על תאורה
זה מעביר לי תחושה של בוקר
שעה שאני מתגעגעת אליה עכשיו![]()
תודה,נכתב ע"י חפציבה;2166219:לדעתי זה לא מגביל את קהל הלקוחות, כי זה בטח תמונה מתוך סידרה עם כל מיני סוגי מאכלים.
וגם אם זו התמונה היחידה, כנראה זה מה שהלקוח ביקש וזה כבר לא קשור לצלם.
מה שכן הפריע לי - שבחרת לחתוך דווקא גבינה, שזה דבר ממש רך שכל סכין פשוטה יכולה לחתוך, אין פה משהו שמצריך סכין טובה במיוחד.
הסכין הזו נראית הרבה יותר חדה ויותר איכותית, ואם רוצים להדגיש את זה נראה לי עדיף לשים מאכל יותר קשה...
בכל אופן, התמונה עצמה נראית מעולה, אוירה מושלמת ומגרה!
לדעתי, החיתוך הזה ממקד את המבט על הסכין.נכתב ע"י צילומית;2166460:אני אוהבת!
בא לי לאכול עכשיו גבינה ולחתוך אותה עם הסכין הזאת דוקא
אם קרפת את העגבניות את המלחיה ואת הלחמניה את הגבינה הייתי רוצה לראות בשלמות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: עוד יבואו ימים טובים, יאמי יאמ, מ.בר ועוד 18 משתמשים21 //