• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efratrutti;1351724:
ראיתי שיש מחיר משלוח על כל מוצר....

המשלוח עולה 10 לירות שטרלינג.
אלא אם כן יש לך קופון.

• הוסף לסימניות
למה כשאני מנסה להיכנס לאתר הזה (ורק זה) הדף מופיע לשנייה, ואז אני מקבלת הודעה מגוגל (נראה לי...) : "אוי לא"...
זה קרה פה למישהו?

• הוסף לסימניות
איך מתאימים מידות נעליים?

• הוסף לסימניות
לכולם נתיב חוסמים? :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chely;1351885:
למה כשאני מנסה להיכנס לאתר הזה (ורק זה) הדף מופיע לשנייה, ואז אני מקבלת הודעה מגוגל (נראה לי...) : "אוי לא"...
זה קרה פה למישהו?

נסי באקספלורר

• הוסף לסימניות
שלחתי להם בקשה במייל לקבלת קופון וקיבלתי קופון של 5 ליש"ט הנחה בקניה מעל 20 ליש"ט

• הוסף לסימניות
אוקיי, אבל המשלוח עולה לא?
עלה לי רעיון אולי מישהי רוצה להצטרף ביחד ככה יעלה לנו מחיר של חצי מהמשלוח
(דרך אגב אני מב"ב)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efratrutti;1358590:
אוקיי, אבל המשלוח עולה לא?
עלה לי רעיון אולי מישהי רוצה להצטרף ביחד ככה יעלה לנו מחיר של חצי מהמשלוח
(דרך אגב אני מב"ב)
רק תזכרי שלא כדאי לעבור את ה-43 ליט"ש בגלל המע"מ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה