עזרה FILLOUT ואיירטייבל

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
יש לי באיירטייבל בייס לקוחות, שם מייל, טלפון, ועוד...
(השם המלא של הלקוח הוא בעמודת פורמולה (שם+ שם משפחה).)
אני רוצה לבנות טופס פילאוט ושם אני רוצה אפשרות בחירה של לקוחות
שאני אוכל לבחור שם מתוך הרשימת לקוחות להביא נתוני שם לקוח ומייל רק מי שאני בוחרת. (כמו ADD ) להוסיף לפי בחירה שלי כמה ואיזה לקוחות שאני רוצה לטופס
כדי שתבינו הדבר קיים בטופס המובנה של איירטייבל בעצמם אבל שם יש לי בעיה אחרת ולכן זה צריך לצאת לצאת לפילאוט.
שם זה נראה ככה:
צילום מסך 2025-01-12 195747.png

אני לא מצליחה לעשות את זה...
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
אני רוצה טופס,
עבור בעלת העסק שהיא תמלא שם תוכן מייל, כותרת למייל, קבצים למייל ותבחר לאיזה לקוחות היא רוצה לשלוח את זה וכך המייל יישלח ללקוחות הספציפיים עם התוכן המבוקש,
יש כזה טופס של איירטייבל שיש שם אפשרות להוסיף לקוחות אבל אני שואלת על טופס פילאוט

• הוסף לסימניות
אני רוצה טופס,
עבור בעלת העסק שהיא תמלא שם תוכן מייל, כותרת למייל, קבצים למייל ותבחר לאיזה לקוחות היא רוצה לשלוח את זה וכך המייל יישלח ללקוחות הספציפיים עם התוכן המבוקש,
יש כזה טופס של איירטייבל שיש שם אפשרות להוסיף לקוחות אבל אני שואלת על טופס פילאוט
להבנתי יש בייס של לקוחות ובייס של מיילים, בבייס מיילים יש עמודה שמקשרת את הלקוחות
בעלת העסק תמלא בטופס את הנושא והתוכן, תצרף קבצים, ואז תבחר את הלקוחות דרך הטבלה המקושרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה