כללי fit text to frame באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני לא נכנס לנושא ש'ורד' העלתה, שבד"כ עיתון או כל דבר מכבד את עצמו, לא משחק במאמר של כותב או סתם רעיון, בהגדלת או בהקטנת גופן בגלל מקום.

בד"כ אם רוצים לעבוד נכון, כדאי שיהוו מוגדרים נכון בהגדרת פסקה מוקטנת.

אני מעריך את רעיון הסקריפט, אבל אני חושב שזה קצת מיותר.

אם רואים שהטקסט לא נכנס, פשוט בוחרים את הטקסט ומקטינית את הכול בפורופורציה.

אפשר גם להרחיב את תיבת הטקסט ואח"כ להקטין את תיבת הטקסט עם תכולתיה בפורפורציה.

• הוסף לסימניות
מה שאריאל נותן לי יותר מההצעה שלך, שלמה, היא היכולת לקבוע תיבת טקסט לפי רצוני, בלי צורך להגדילה או להקטינה, ואז אוטומטית למקם את הטקסט שייכנס בתוכה בדיוק.
הדבר הזה נצרך כשיש לי מקום X בלבד לכתבה והכתבה ארוכה מידי. לקצץ בה איני יכול, וזו האפשרות היחידה להכניסה.

אריאל עשה עבודה נהדרת עבורי.

• הוסף לסימניות
שמח בשבילך:)

• הוסף לסימניות
הנה גירסא 2: בוחרים את תיבת הטקסט והסקריפט מגדיל או מקטין את הטקסט לפי הצורך.

קבצים מצורפים

• FitTextToFrame.zip
    KB 1.1 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אתה פשוט ענק בעזרה שלך. תזכה למצוות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה