fl studio 20 להורדה לא גרסת ניסיון

• הוסף לסימניות
חברה אני חייב דחוף את התוכנה מי שיוכל לשלוח לי קישורים או להעלות אותה זה מאוד יעזור לי פשוט קרה לי תקל במחשב

• הוסף לסימניות
דחוף

• הוסף לסימניות
הקפצה דחוף

• הוסף לסימניות
כנס לכאן
3 תגובות מהסוף.

• הוסף לסימניות
ובהוראות תקיית ה Bicfic Crack איפה היא נמצאת

• הוסף לסימניות
אני לא מוצא אותה בסכל המחשב תודה

• הוסף לסימניות
ישר איך שנכנסים לתיקית ZIP
שנקראת drive-download
שם יש תיקיה Bicfic Crack
ממש איפה שקובץ ההוראות.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בהורדות אין לי שום תקיית זיפ אלא רק קובץ של הורדה

• הוסף לסימניות
האאאאאא סליחה פשוט לא הורדתי את התקייה הנכונה אלא רק את הקבצים תודה ענקית

• הוסף לסימניות
תהנה! אגב אני פתחתי פורום במיוחד בשביל FL Studio כאן אולי כדאי לעלות שם את כל הנושאים האלה, אני מעלה שם מדריכים מדי פעם (בנתיים יש שם 2) אתם יכולים לבדוק בהם קודם אם יש לכם שאלה וזה יהיה יותר מסודר. אני מקבל גם עדכונים במייל על הפורום הזה ויותר שם לב לשאלות (וכמובן כל מי שעוזר ומועיל בנושא כמו אסתי קונץ ועוד... ) אני רואה שהתוכנה הזו זוכה להקפצות חוזרות ונשנות וחושב שמגיע לה פורום בפני עצמו...

• הוסף לסימניות
בוודאי כבר ראיתי את שני המדריכים האלה והם מצוינים
ולדעתי כל מי שאומר שהתוכנה הזאת מסובכת הוא טועה אולי קצת בערוצים
אבל שמתרגלים היא מצוינת
ובכלל התצוגה שלה הרבה יותר מאירת עינים משל תוכנות אחרות ( קיובייס וכדומ')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה