דרוש מידע forever

• הוסף לסימניות
אני סתם חשדנית??
למה זה נראה לי הצעת עבודה לא מספיק אמינה?

מספר פעמים הציעו לי לשווק מוצרים שלהם, עם הבטחות להכנסות מנופחות- ללא הרבה עבודה וללא השקעה כספית...
אז מה בעצם כן זה דורש?
משהו יכול להסביר איך זה בדיוק עובד?
תמיד אלה שמציאות את העבודה מאד משכנעות (הם כנראה מקבלות ע"כ אחוזים) ונראה לי שבגלל זה אני לא מספיק נותנת בזה אימון.
אשמח לדעת ממביני העניין- איך בעצם עובד הדבר הזה.....
יש כאן למשהו נסיון עבודה איתם?

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
יש לי קרובת משפחה שעובדת בזה, משווקת דרך הבית היא מרוויחה ממש טוב עד כדי כך שהיא שוקלת לעזוב את העבודה שלה ולהתעסק רק בזה,

• הוסף לסימניות
שיווק רשתי.
כל משווקת שמצרפת מקבלת אחוזים.
הכסף הגדול טמון בשכנוע של משווקות חדשות להצטרף ולרכוש מוצרים למכירה, לא במכירה עצמה.

באופן כללי לפוראבר יש מוצרים ממש מעולים, ויש שהרבה פחות. אבל יש משווקות שהולכות רחוק מאד... מאד.. מאד... עם השיווק של המוצרים שהן מוכרות והבטחות היסטריות למשווקות נוספות בנוסח תוכלי לעזוב את העבודה... להרוויח אלפים לחודש, ועוד.

• הוסף לסימניות
מבירור עמוק של העניין.
מי שמוצלחת במכירות, בשיווק, ובפירסום, מצליחה בזה.
מי שלא חבל לה על הזמן [ועל שמה הטוב שיהפך לשם של נודניקית].

וגם אלה שמוצלחות במכירות ובשיווק, היו מרויחות פי 5 אילו היו עובדות כשכירות + אחוזים, במקומות אחרים.

• הוסף לסימניות
משהי מכירה את פראוואר האם הם אמינים?

• הוסף לסימניות
אני סתם חשדנית??
למה זה נראה לי הצעת עבודה לא מספיק אמינה?
מישהי שמוכרת מוצרי פוראוור סיפרה על קרובת משפחתה שגם כן מוכרת והיא מרוויחה מלאא ממש משכורת, ובזה ניסתה לשכנע אותי למכור גם. להאמין לכל זה??? אני לא מאמינה.
היו לי כמה קרובת משפחה שניסו את מזלם בלמכור ואחת אחרי השניה הפסיקו, מענין למה.....
ללא הרבה עבודה
מה זה אם לא עבודה לשכנע אנשים שיקנו משחת שינים דווקא אצלך ב-50 ש"ח ולא ב-10 ש"ח של אורביטול?
ללא השקעה כספית...
אני דווקא שמעתי שברור שצריך השקעה כספית למוצרים וכשאת סוגרת את מחזירה את המוצרים ומקבלת חזרה את הכסף.
ואם טוענים שהכנסות מנופחות אז במילא תכסי את ההוצאות מיד, אז תהי רגועה.
ועוד משהו, מה עם פרסומות?

וכמובן לא התנסתי כמעט במוצרים שלהם, כך שלא דיברתי עליהם בכלל.
דיברתי רק על מכירה שלהם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אנחנו כמשפחה משתמשים המון המון במוצרים שלהם,
איכותיים ברמה בינלאומית, ואני אישית ממליץ לחברים על לא מעט מהמוצרים שלהם.
ולא - אנחנו לא עוסקים בשיווק...
ואין סיכוי שנעסוק בכך... טוב לנו במקום שלנו.

יש לנו שכנה שעבדה בעבודה מכניסה מעולה, וכעת כבר עזבה את העבודה ומרוויחה מעולה דרך פווראבר,
מה שכן צריך לדעת איך לשווק, ואיך להיות אסרטיבית בלי להיות נקצ'ית...
ובזה המומחיות.

שכנה אחרת שניסתה את מזלה... לא הצליחה במיוחד.

• הוסף לסימניות
על הדרך אני רואה שיש כבר אשכול פתוח על הנושא אני כבר ישאל כאן
מי יודעת מניסיון על מוצרי טיפול שלהם? קרמים וסרום לפנים וכו'?
ממולץ? לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

ביטוח לאומי חישבו בטעות את הפסקת העבודה שלי 22 יום לפני התאריך הנכון לפי טופס 100 (ולפי המציאות גם...), הם לא שמו לב לזה אבל במקום עבודה שלי המליצו לי לתקן אותם כדי שאם בסוף השנה כשישודר טופס 100 הם ישימו לב שעבדתי במהלך ה22 יום האלו (שהם כביכול חופשת לידה כבר לפי התאריך השגוי שלהם) אז הם ינכו לי מדמי הלידה.

תכלס, שלחתי להם פניה באתר, הם באמת הזיזו לי את התאריך קדימה, אבל משום מה למרות שהחופשת לידה נשארה בעצם אותו אורך, רק 'זזה' 22 יום קדימה מהתאריך המקורי שהם רשמו, הם עדיין ניכו לי מדמי הלידה 22 יום... (בדיוק מה שחששתי ממנו...)

פניתי אליהם כמה פעמים באתר ביצירת קשר, כל פעם הם עונים תשובה יותר לא קשורה לנושא, זה נראה או שהם קוראים רק את הכותרת ועונים את התשובה שהכי נראית להם או שהם מעמידים את GPT לענות להם תשובות...

ניסינו כמה פעמים להרים אליהם טלפון אבל הנציגים שעונים הם נציגים מחברת כח אדם והם שולחים שאלה לנציגים של הביטוח לאומי (או שכן או שלא) ואיך שהוא בדיוור המשולש הזה שוב הנציגים של ביטו"ל לא מקבלים את כל
המידע ועונים תשובות בלי קשר....

יש איזושהי אופציה בעולם להגיע למישהו שבאמת עובד בביטוח לאומי ויש לו קצת שכל בקודקודו? (לא חושבת שבשביל להבין את הבעיה צריך יותר מקצת שכל...)
לקבוע תור בסניף יכול לעזור או שגם שם זה רק פקידי קבלה שמעבירים את הבקשה ולא באמת נכנסים לפרטים?

תודה.
  • תודה
Reactions: קל זכות1 //
8 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה