Free Gaza (כולל תמונות קשות)

• הוסף לסימניות
אפשר להפיץ אם אתם חושבים שזה תורם משהו להסברה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1319741:
אפשר להפיץ אם אתם חושבים שזה תורם משהו להסברה

להסברה זה לא יועיל,מי שבעדנו בעדנו,ומי שלא תמיד ימצא מה אנחנו עושים לא טוב\כמה אנחנו רעים וכו'

• הוסף לסימניות
לדעתי זה בהחלט יועיל להסברה.
אולי לא של מי שנגדנו, אבל אם נשב בחיבוק ידיים וניתן למסיתים לחגוג לבד, זה גם לא יועיל..

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי זה יועיל דווקא להסברה פנימית. לא קשור למי שבעדנו/ נגדנו.
חזק!

• הוסף לסימניות
אני מצטער, אבל האיור הזה נותן לי תחושה לא נעימה.

ושמא תאמרו - זה אמור לתת לך!
אבל בכל זאת. תחושה לא נעימה - לא נעימה.

מבלי ח"ו להוריד מאמירה האמנותית המסוימת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1319906:
אני מצטער, אבל האיור הזה נותן לי תחושה לא נעימה.
ובזה כוחו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הציור בהחלט קשה לצפיה..
אבל למען האמת
לא כ"כ מטריד אותי הסבל של העזתים מחמאס
כמו הסבל של אזרחי ישראל ממנו.
במיוחד שחמאס נעזר במשתפי פעולה רבים מצידם.
וכדאי גם שתוסיף תרגום לערבית

• הוסף לסימניות
נחמד.
סימן מים דחחחוף..זה עוד יכול להיות הלהיט הבא בגלריות של חאן יונס וג'באליה..:D

• הוסף לסימניות
שמע, אחת היצירות הטובות שלך.
אין ספק שהציור קשה לצפייה לאנשים מסויימים אך הוא משקף את המציאות ללא ספק.
תכלס אותנו זה לא מעניין יותר מדי שהם הורגים אחד את השני...
העזתים בחרו בחמאס כמפלגה הממשלתית שלהם וכרגע הם נושאים בתוצאות.
מה שכן, העולם צריך לראות את זה.

• הוסף לסימניות
יפה מאד וממש מביע את המסר

• הוסף לסימניות
הדם מיותר...אפשרי לעשות אותו יושב על פצוע וחונק אותו או משהו בסגנון...דעתי האישית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה