כללי FREEPIK - מכירים?

• הוסף לסימניות
אני לא מסתדרת עם האתר הזה.
ווקטורים הוא נותן להוריד בלי בעיה. ותמונות הוא אומר לעשות רישום ואז עם הקוד והסיסמא להוריד את התמונה.
עשיתי רישום אבל כשאני מנסה להוריד הוא כותב לי ככה
צפה בקובץ המצורף 195084

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 22.1 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1267477:
טעית בשם משתמש/סיסמא.

אז זהו שלא.
בדיוק אותו שם משתמש ואותה סיסמא ועשיתי השוואה המו פעמים עם האישור ששלחו למייל.

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את התופעה...
אבל זהו התרגום...
שגיאה!
שילובי שם המשתמש והסיסמה שהזנת אינו חוקי.
אנא נסה להיכנס שוב או להשתמש תזכורת הסיסמה שלנו.

• הוסף לסימניות
לחצתי על שכחתי סיסמא והוא כותב שלאף אחד אין את המייל שהזנתי...
אני לא מבינה, קיבלתי אישור למייל הזה וסיימתי את הרישום דרך הקישור ששלחו.
ו...אפס :\
והכי מעניין זה שכשאני נכנסת לאתר השם משתמש שלי רשום בפינה הימנית העליונה....
אני אנסה להירשם מחדש

• הוסף לסימניות
נראה לי שהבנתי מה הבעיה, FREEPIK הרי מביא כל מיני אתרים וזה קישור לאתר FREE IMAGE וצריך להירשם אליו, מישהי יודעת איפה נרשמים? לא מצאתי

• הוסף לסימניות
^^

בדיוק מה שרציתי לכתוב :) כל פעם פריפיק מקשר לאתר אחר, כך שגם אם נרשמת לאחד מהם, זה לא אומר שאת יכולה להוריד גם מהאתרים האחרים.
לאתר FREE IMAGES יש קישור להרשמה מימין ללוגו.

קבצים מצורפים

• ללא שם.jpg
    KB 25.7 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלדג;1267590:
בדיוק מה שרציתי לכתוב :) כל פעם פריפיק מקשר לאתר אחר, כך שגם אם נרשמת לאחד מהם, זה לא אומר שאת יכולה להוריד גם מהאתרים האחרים.
לאתר FREE IMAGES יש קישור להרשמה מימין ללוגו.

אז עכשיו יש בעיה חדשה.
מצאתי, נרשמתי וכו'...
וסוף סוף, ביצעתי בהתרגשות את הדאונלאוד המיוחל ו....:eek: זה מה הופיע, (מה שנקרא 'קו נקי';))
נראה לכם קשור לחסימה או שיש בעיה אחרת? (אני חייבת דחוף!! תמונות משם:()
צפה בקובץ המצורף 195098

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 17.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי את השאלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלדג;1267817:
לא הבנתי את השאלה...

אני מתכוונת שעשיתי רישום וכו'
ועכשיו כשאני רוצה להוריד היוא מביא אותי לדף לבן וחלק שלמעלה רשום מה שהראתי מקודם
לפעמים החסימות יוצרות בעיות מעין אלו.
רציתי לדעת אם זה אולי קשור או ששוב חסר לי משהו שלא עשיתי

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה קשור לחסימה

כשהאתר מציג תוצאות חיפוש, הוא מחלק את הדף לשניים:
בחלק העליון יש תמונות בתשלום מאייסטוק (זה החלק שצילמת), ומתחתיו תמונות שניתנות להורדה מהאתר עצמו, בדרך כלל ללא תשלום.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 62.4 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה