כללי FreePIK מתחיל להיות פרמיום, תם עידן הוקטורים החינמיים?

• הוסף לסימניות
האם יש אתר חינמי שמשתווה אליו?
ומה הולך להיות שם? עם הזמן יהיה הכל ללקוחות פרמיום?

• הוסף לסימניות
תמיד היה שם פרימיום (שאטרסטוק).
עכשיו הם שלבו את זה...

• הוסף לסימניות
כן אני יודע.
אבל עכשיו הם עשו את זה גם בשלהם,
קצת מבאס...

• הוסף לסימניות
אני כן רואה אפשרות להוריד בחינם.

• הוסף לסימניות
נכון, עדיין יש חינמיים
אבל
הם התחילו לעשות גם פרמיום, וזה הולך וגודל....

• הוסף לסימניות
כן, מה שהורדתי בחינם לפני כחודש עכשיו הוא כבר בתשלום...
זה הזמן להוריד דברים שוים וליצור מאגר

• הוסף לסימניות
בשביל ליצור מאגר צריכים המון זכרון, ובכלל, איך אפשר ליצור כזאת אופצית חיפוש?
כמה זמן הם ברשת שעכשו נזכרו?
דוקא אתר מדהים, והכי מדהים זה שזה היה חינמי.
מה יהיה מהיום?

• הוסף לסימניות
אפשר אולי להתחלק וכל אחד יצור מאגר של נושא מסוים ולהעביר ביננו, כי תכלס כמה אפשר להוריד....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמרה50;2162421:
אפשר אולי להתחלק וכל אחד יצור מאגר של נושא מסוים ולהעביר ביננו, כי תכלס כמה אפשר להוריד....

רעיון מצוין! אשמח לקחת חלק.

• הוסף לסימניות
הם כותבים במפורש שזה תמיד ישאר חינם
רק שיש מאגר פרימיום למי שמשלם
עם כמה הטבות
כגו' מבחר גדול יותר או שימוש חינמי ללא לינק

מהאתר של הפרימיום:
FAQ

Wait... I thought Freepik was free!

Freepik is FREE and will always be FREE, and now it is possible to acquire a license to use our contents without having to credit the author. Also, we have awesome Premium content only for Premium Users.

• הוסף לסימניות
כל אלו שכותבים פה, חסומים לא על ידי נתיב?
אני בנתיב והם מסרבים לפתוח לי את פריפיק באופן תמוה.

• הוסף לסימניות
באתרוג הוא פתוח, מה שכן יש משהו צודק בזה שנתיב לא פותחים, חפשתי שם אלמנט מסוים והוא הביא לי תמונות ממש לא מתאימות (!!!) אני אישית הזדעזעתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;2164392:
באתרוג הוא פתוח, מה שכן יש משהו צודק בזה שנתיב לא פותחים, חפשתי שם אלמנט מסוים והוא הביא לי תמונות ממש לא מתאימות (!!!) אני אישית הזדעזעתי...

אבל נתיב פותחים אתרים יותר גרועים ואת פרי פיק שבדרך כלל לא מביא בכל מילת חיפוש שניה אישה , לא
תמוה ומוזר

• הוסף לסימניות
אני בנתיב, ופריפיק פתוח לי, עם סינון בתמונות.

• הוסף לסימניות
התמונות שם חינמיות לחלוטין? מה ההגבלות?
מה זה אומר לשים לינק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;2164392:

בנטפרי זה לא היה קורה !

• הוסף לסימניות
איך עובד ההרשמה ל freepik כמשתמש פרמיום?
אשמח לשמוע פרטים ממי שפעם נרשם/ה.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה