ftp ברואטר של בזק + המלצה לחברת ארדיסק

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את המלצותיכם על ארדיסק חיצוני (בנפח 1-2 טרה) נועד לגיבוי (גם לריקון המחשב..) האם חברת WD היא אמינה בעמידה של הארדיסק, או שכל נפילה קטנה משביתה אותו והולך החומר.. מה יותר מומלץ?

כמו"כ בראוטר של בזק יש חיבור USB שאפשר להעביר קבצים דרכם (מופיע אח"כ בכונני רשת), במידה ויש לי IP קבוע אני יוכל להגדיר חיבור FTP (או חיבור אחר) לקבלת הנתונים בכל מקום?

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
מה שכתבת לגבי נפילות, כל חברה אם יפול יקרה משהו זה לא קשור לחברה.זה סוג הדיסקים.
לגבי גישה מכל מקום בהגדרות נכונות זה אמור לעבוד אבל לא נראה לי שהמהירות תהיה משהו............

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smk123;n4872963:
מה שכתבת לגבה נפילות כל חברה אם יפול יקרה משהו זה לא קשור לחברה.זה סוג הדיסקים.
לגבי גישה מכל מקום בהגדרות נכונות זה אמור לעבוד אבל לא נראה לי שהמהירות תהיה משהו............

כמובן שאני מדבר על מקום עם מהירות גבוהה להעלאת קבצים,
הראוטר של בזק תומך בזה? דרך FTP? בדקת?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
את זה שהראוטר תומך בדקתי, (לא בדגם שלך ספציפית) אני אפילו משתמש בראוטר כשרת מדפסות מה שהרבה כתבו שלא הצליחו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י smk123;n4873349:
אני אפילו משתמש בראוטר כשרת מדפסות א.
כוונתך מדפסת שמחוברת לראוטר ואפשר להדפיס מכל מקום בעולם?
א"כ זה לא כ"כ עונה לשאלתי (גם אני הצלחתי..) כיוון שהראוטר לא משמש למשהו מיוחד, ואין הבד שין שולחן עבודה מרוחק למדפסת, במקרה של מדפסת זה פתיחת פורטים שמתאים למדפסת.

בשאלתי אני רוצה לדעת לאן אני מכוון את הFTP, צריך לפתוח פורט (21 כמדומני) לאיזה IP? למדפסת יש את IP שלה, בחיבור USB ישירות לראוטר, לאיזה IP לשלוח?

• הוסף לסימניות
בשביל ftp צריך שרת ftp ועד כמה שידוע לי אין כזה בראוטרים של בזק . מיפוי פורטים נועד שהראוטר יעביר למכשיר אחר כך שכאן מדובר רק על פתיחת פורט בFW ולא קשור לNAT
אתה יכול לפתוח פורט 445 ואז יהיה לך ולכל העולם גישה לקבצים שלך אם זה משהו שבא בחשבון.
החיסרון שהופך את השיתוף בראוטר ללא שווה הוא שאין שם שליטה על הרשאות כך שלכל אחד שנמצא ברשת יכול לעשות בקבצים כרצונו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;n4874524:
בשביל ftp צריך שרת ftp ועד כמה שידוע לי אין כזה בראוטרים של בזק . מיפוי פורטים נועד שהראוטר יעביר למכשיר אחר כך שכאן מדובר רק על פתיחת פורט בFW ולא קשור לNAT
אתה יכול לפתוח פורט 445 ואז יהיה לך ולכל העולם גישה לקבצים שלך אם זה משהו שבא בחשבון.
החיסרון שהופך את השיתוף בראוטר ללא שווה הוא שאין שם שליטה על הרשאות כך שלכל אחד שנמצא ברשת יכול לעשות בקבצים כרצונו.

תודה רבה!

בעבר (למשהו ספציפי) השתמשתי במחשב כשרת, לתקייה מסוימת, ואכן ניתן להגדיר משתמשים והרשאות.
לבקשה העכשווית, הספיק לי שם משתמש אחד עם כל ההרשאות.. אבל אני מבין שלא אפשרי כנראה.

תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה