דרוש מידע FTT לכאן

• הוסף לסימניות
אם הכותרת היא לא טורקית בשבילך, אלא מילה מפחידה מהטיפת חלב.
אם את בוכה מול ה"קוטן" של החמודי שלך
אם טיפת חלב בשבילך היא סיבה להרטיב כריות
אם כבר עשית הכרות עם מרפאות אכילה, ואת רק רוצה עוד אמא שתבין מה את עוברת-
אני מגבשת קבוצה סגורה לאמהות לילדי FTT.
תנאי קבלה- אחוזון משקל מתחת 3 .
ילד מתחת גיל 5.

• הוסף לסימניות
תנאי קבלה- אחוזון משקל מתחת 3 .
ילד בן 3 שעכשיו הגיע לאחוזון 3 מתקבל???
שימי לב הגדרת FTT מבחינה רפואית לא יורדת מהילד עד ששורד מעל אחוזון 15 לפחות שנה ולא מאבד את זה
יש ילדים שמצליחים לעלות ואז בהמשך יורדים (לבן שלי זה קורה כל הזמן הוא נא בין אחוזון 1-3 כל הזמן....)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ילד בן 3 שעכשיו הגיע לאחוזון 3 מתקבל???
שימי לב הגדרת FTT מבחינה רפואית לא יורדת מהילד עד ששורד מעל אחוזון 15 לפחות שנה ולא מאבד את זה
יש ילדים שמצליחים לעלות ואז בהמשך יורדים (לבן שלי זה קורה כל הזמן הוא נא בין אחוזון 1-3 כל הזמן....)
אחוזון 15?????????? היא מעולם לא הייתה שם

• הוסף לסימניות
אחוזון 15?????????? היא מעולם לא הייתה שם

גם שלי לא
ושלי גם לא פג
שלי הגיע עכשיו לאחוזון 3 ועשינו מסיבה (למרות שלדעתי הוא יורד עכשיו במשקל... ומדובר בילד עם פג)
אבל במקרה הייתי עדה לשיחה בין הורה אחר לרופא גסטרו (הורה חוצניק שביקש ממני לתרגם) ומשם קיבלתי את המידע הזה....

• הוסף לסימניות
מה בעצם מטרת הקבוצה?
קבוצת תמיכה וקבלת מידע.
גם התבכיינות על המצב, גם התיעצות כמו- מה מלבישים לילדה בת שנתיים שכבר לא יכולה ללבוש קצר קצר אבל היא בקושי בין מידה 6-12 ל12-18? (שאלה שאני עכשיו מתלבטת עליה.) וכן על זה הדרך.

• הוסף לסימניות
קבוצת תמיכה וקבלת מידע.
גם התבכיינות על המצב, גם התיעצות כמו- מה מלבישים לילדה בת שנתיים שכבר לא יכולה ללבוש קצר קצר אבל היא בקושי בין מידה 6-12 ל12-18? (שאלה שאני עכשיו מתלבטת עליה.) וכן על זה הדרך.
באמת בעיה
לא מתמצאת בבנות
לבן שלי אני מלבישה טייצים
(בן 4.5, מידה מעל אחשלו בן שנה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה