דרוש מידע FTT לכאן

• הוסף לסימניות
עשינו בדיקות מקיפות. הכל תקין. היא לא מקיאה הרבה, אבל מקיאה. (פעם בשבוע- שבועיים).
יש לחמי כל מיני תאוריות מענינות. הוא טוען שהכל מתחיל ונגמר בזה שהיא היפארקטיבית. היא מחפשת תחושה ולכן היא בוכה ולכן היא מקיאה ולכן היא חולה מלא. והיא היפראקטיבית אז היא מוציאה מלא אנרגיה ולא גדלה. עד כאן הבנתי. איך כל השאר קשור? זה אני לא יודעת. ואני חושבת שאולי חצי מהבעיות שלה זה היפראקטיביות. כל השאר קשורים לדברים אחרים. (אל תצחקו. יש ילדים היפר בני חצי שנה. רק שלא מטפלים בזה בגילאים האלו.)
בדקתם פוליפים או שקדים מוגדלים?
כי לי יש ילד שמתאים לתיאור, אחוזון 1.5 (ואף רופא אגב לא הלחיץ אותי על זה אף פעם), ברזל ברצפה, היפר מגיל מינוס - והרופא אמר שאת הכל מסביר הפוליפים הגדולים והשקדים הגדולים שלו.
עושים לו ניתוח בעז״ה ומקווים שזה יפתור את הכל.

• הוסף לסימניות
בדקתם פוליפים או שקדים מוגדלים?
כי לי יש ילד שמתאים לתיאור, אחוזון 1.5 (ואף רופא אגב לא הלחיץ אותי על זה אף פעם), ברזל ברצפה, היפר מגיל מינוס - והרופא אמר שאת הכל מסביר הפוליפים הגדולים והשקדים הגדולים שלו.
עושים לו ניתוח בעז״ה ומקווים שזה יפתור את הכל.
הינו אצל א.א.ג. כמה פעמים ולא אמר כלום- כנראה שאין.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בדקתם תקשורת?
כי יכול מאד לנבוע מקושי תקשורתי עם הפרעת אכילה.
בודקים. אם כי FTT ותקשורת לא ממש קשורים.
הפרעות אכילה כן, אבל בד"כ הם יכולים להיות בררנים מאוד, אבל בסופו של דבר אוכלים מספיק וגובהים ועולים במשקל יפה.

• הוסף לסימניות
לFTT הולכים לרופא גסטרו לא לרופא התפתחות. ממליצה על דר סליי מהדסה.
מצטרפת להמלצה על דר סליי בהדסה עין כרם או במאוחדת בקטמון (פעם בשבוע מקבל שם לשעתיים...)
או על דר פרי מלמן בהדסה הר הצופים
הבת שלי. אנחנו צריכים להגיע לאנדו קרינולוג.
ממליצה מאוד על פרופ דוד גיליס בהדסה עין כרם
אנחנו עשינו את הבירור האינדרו אצלו ויצא תקין... היינו מאוד מרוצים ממנו
עכשיו מחכים לתור לבירור מטובולי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה