G12 ב- 700 ש"ח

• הוסף לסימניות
מישהו מגיע מארה"ב ומציע להביא לי מצלמת canon G12 במחיר 700 ש"ח, האם זה כדאי? והאם המצלמה באמת טובה? (לצילום ביתי)

• הוסף לסימניות
כן.

תשאלי אותו אם היא במקרה "מחודשת"

• הוסף לסימניות
כזה מחיר לא יכול להיות
אני קניתי בזמנו לפני כמה שנים בארצות הברית קנון G9 ועלה לי בסביבות 500 דולר

• הוסף לסימניות
היום כבר קיים g15 והוא עולה 500$
ויכול להיות שגם 16 אז זה נשמע מחיר סביר

• הוסף לסימניות
G17 בדרך לחנויות ה16 יהיה יותר זול,אני מחכה בסבלנות.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת גם מצלמה ביתית טובה מאד!!!
איפה אני יכולה להשיג הכי בזול??
ומה הכי ממולץ, איזה דגם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1269133:
G17 בדרך לחנויות ה16 יהיה יותר זול,אני מחכה בסבלנות.

מאז שנכנסה הG16 אני מחכה שירד המחיר של ה15 והוא לא יורד.
עדיין 1600 ש"ח
זה אמור לרדת? ואיך זה שהG12 בזאפ עולה 2000 ש"ח?

מי יודע להסביר?

• הוסף לסימניות
בb&h אין תזכורת בכלל ל17 [רק בקמרה פור לס ראיתי "בקרוב"]
ה15 עולה 369$
ה16 עולה 449$

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1268817:
כן.

תשאלי אותו אם היא במקרה "מחודשת"

עוד מישהו אמר לי כך, אברר את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה