שאלה gem חדש של נטפרי ב- gems של גימיני!!!

• הוסף לסימניות
לאחרונה נוצר לי באופן אוטומטי gem חדש של נטפרי שבעצם "מתערב" לי בכל הפקודות שאני נותן לו,
עד לא מזמן ה - gemini של מנויי נטפרי לא היה שומר את השיחות החדשות, ומאז שזה נוצר הוא שומר את השיחות,
(מציין שיש לי - 3.1 gemini pro אולי זה קשור גם לזה)
זה מוכר? זה חדש?
ומה יקרה אם אני אחסום את ה gem הזה, תחסם לי הגישה לגמרי?
יש למישהו מושג?

• הוסף לסימניות
זה אותם הנחיות שהיו קודם
רק בצורה חדשה שהיא כנראה הרמטית יותר
גם קודם אם היית יוצר GEM ההיסטוריה היתה נשמרת
[מה שההיסטוריה לא נשמרה היה באג כלשהוא של נטפרי וכניסה דרך GEM פתרה אותו]
אם תמחק אותו הוא יופיע שוב
וכן במחיקה מהדרייב [דרכו הוא משותף אליך] הוא מופיע מיידית בשנית
יש דרך לחסום והיא להכנס לדרייב ולעשות חסימה של נטפרי
אבל במקרה כזה אכן ג'ימיני יחסם לך כליל
עד להוצאת נטפרי מרשימת החסומים
ואז בקול תרועה יופיע לך שוב ה-GEM הנ"ל כידיד ותיק..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שמתי לב שאם יש gem שאני יצרתי, ואני מתחיל איתו שיחה, לאחר שאני סוגר את ג׳מיני ורוצה בפעם אחרת להמשיך את השרשור, הוא עובר לgem של נטפרי.
ידוע למישהו אם יש לזה פתרון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה