דיון gemini לארבע חודשי ניסיון חינם!

• הוסף לסימניות
למי שמעונין ! (נראה לי מוגבל לשלוש )

גוגל נותנים לי קישור להביא לחבר שמעוניין להצטרף ל gemini לתקופת נסיון של ארבעה חודשים ! ( בדרך הרגילה זה רק חודש )

אז מי שמעוניין יכתוב לי ואני יתן לו קישור בפרטי .

• הוסף לסימניות
למי שמעונין ! (נראה לי מוגבל לשלוש )

גוגל נותנים לי קישור להביא לחבר שמעוניין להצטרף ל gemini לתקופת נסיון של ארבעה חודשים ! ( בדרך הרגילה זה רק חודש )

אז מי שמעוניין יכתוב לי ואני יתן לו קישור בפרטי .
אני רוצה ודרך אגב מה זה gamini

• הוסף לסימניות
אני רוצה ודרך אגב מה זה gamini
אני גם מעוניינת
r0527153057 שטרודל
אני גם אשמח
אין לי אבל פרטי
אשמח אם תוכלו לשלוח לי
אני חושב שזה מצריך הוספת פרטי אשראי קחו את זה בחשבון ! (לא מחייבים אלא רק עם אתם ממשיכים איתם אחרי ארבעה חודשים)

• הוסף לסימניות
מה הכוונה מנוי לג'ימני? יש חלק שאיננו חינמי?

מי זכאי לחלק מנויים לארבעה חודשים?

אני בשימוש צפוף עם ג'ימני החינמי, אולי גם אני זכאית?!

• הוסף לסימניות
מה הכוונה מנוי לג'ימני? יש חלק שאיננו חינמי?

מי זכאי לחלק מנויים לארבעה חודשים?

אני בשימוש צפוף עם ג'ימני החינמי, אולי גם אני זכאית?!
לי יש מנוי בתשלום לכן אני יכול (הם פשוט רוצים שעוד אנשים יצטרפו למנוי שלהם )

• הוסף לסימניות
פתחתי .
ואם עדיין לא נותן אשמח שתשלח לי למייל nmylbntl שטרודל וכו..
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
זה נשמע ממש עקיצה!
הייתי נזהרת לתת פרטי אשראי לגורם שאינני מכירה

• הוסף לסימניות
יש קישור אחרון למימוש מי שיגיד לי שיש לו שימוש אמיתי ויעיל בו אני יתן לו אותו

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה