דרוש מידע GEMINI לא שומר היסטוריית שיחות

• הוסף לסימניות
היי
מישהו נתקל בבעיה כזו?
בדקתי בפעילות -> פעילות-> שמירת הפעילות: מופעלת....
לא מצליחה להבין למה.
Gemini 3 Flash

• הוסף לסימניות
כאן תוכלי לראות את ההיסטוריה, אבל לא להמשיך מאותה נקודה😕

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממה שהבנתי אין לנטפרי פתרון לזה כרגע...
זה מהאתר של נטפרי
1772635633870.png

• הוסף לסימניות
כל הנושא הזה של חסימה על הצאט AI זה משהו שחדש להם!
לפני קצת יותר משנה, בכלל לא היה להם תחסימה! מקסימום, נהיה איקסים על מילים בעיתיות, וגם זה במקרה הטוב.....
לכן, זה שהיום הוא מסונן, ולא עונה על נושאים הלכתיים וכו וכו זה התקדמות מטורפת!!!
לאט לאט...

• הוסף לסימניות
כל הנושא הזה של חסימה על הצאט AI זה משהו שחדש להם!
לפני קצת יותר משנה, בכלל לא היה להם תחסימה! מקסימום, נהיה איקסים על מילים בעיתיות, וגם זה במקרה הטוב.....
לכן, זה שהיום הוא מסונן, ולא עונה על נושאים הלכתיים וכו וכו זה התקדמות מטורפת!!!
לאט לאט...
צר לי אבל אין לי את הזמן לזה.. יש לוזים בעבודה.... :(

• הוסף לסימניות
אני באמת לא מבינה, כל עוד נתת לי להתכתב איתך, דהיינו אין בעיה עם התוכן - לפחות מבחינת נט פרי, אז מה הבעיה אם למחרת לדוגמא, אני יפתח ואראה את ההתכתבות?

בעיני זה סתם באג, ולצערי הרב הצרכן השבוי יחכה....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה לא שמפריע להם שתשמר לך ההתכתבות!
אלא, זה באג שיש להם כרגע, בעקבות החסימה....
אבל בGPT ובCLOUD ודומיהם אין את הבעיה הזאת....

• הוסף לסימניות
זה לא שמפריע להם שתשמר לך ההתכתבות!
אלא, זה באג שיש להם כרגע, בעקבות החסימה....
למה הם לא מתקנים? אני מבינה שזה באג ישן לא מאתמול?
אני ועוד משתמשים רבים מוכנים לשלם הרבה יותר דמי מנוי לנט פרי, אבל שיתקתקו עבודה....
אי אפשר להניד ראש ולהגיד זה באג....
מנסה לחשוב מה היו עושים אצלינו עם באג ביצור!!!! לא היה מסתדר ...

• הוסף לסימניות
למה הם לא מתקנים? אני מבינה שזה באג ישן לא מאתמול?
אני ועוד משתמשים רבים מוכנים לשלם הרבה יותר דמי מנוי לנט פרי, אבל שיתקתקו עבודה....
אי אפשר להניד ראש ולהגיד זה באג....
מנסה לחשוב מה היו עושים אצלינו עם באג ביצור!!!! לא היה מסתדר ...
טוב, אני עוד לא עובדת בנטפרי....
מה שכן:
קודם כל, עדיף באג כזה, מאשר סוג הבאגים של החסימות האחרות!
שרגע אחד נפתח להם משהו בעייתי ורגע שני חסום להם קליפ של שיר....
מה שלא יהיה, זה לא בדיוק באג,
אלא, זה הדרך היחידה שבה הם הצליחו לחסם את הפלטפורמה הזאת (לפי הבנתי).
מעדיפה שהם יחסמו את זה לחלוטין?

• הוסף לסימניות
לי יש נטפרי היה את הבעיה והסתדר
אבל נראה לי שזה קשור לזה שעשיתי במצב מעמיק ומאז הוא שומר לי הכל
תבדקו נראה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה