- הוסף לסימניות
יש מצב שנכנסת לא דרך הדפדפן הרגיל או שהוספת vpnעד היום ניתנה לי האופציה לשאול ולכתוב בצאט Gemini כמובן בחינם
אבל היום שנכנסתי ל-Gemini במקום לתת לי מיד את האופציה לכתוב, זה רק מראה לי את דף הבית של הצאט - מצרף קובץ
אשמח לעזרה
תודה
gemini.google.com
נפתח לי דף הבית![]()
Google Gemini
Meet Gemini, Google’s AI assistant. Get help with writing, planning, brainstorming, and more. Experience the power of generative AI.gemini.google.com
אני כותב דברים שאני לא יודע האם הם יעזרו אבל שווה לנסות מקסימום לא יעזורנפתח לי דף הבית
לא מביא לי אופציה לכתוב
צריך ללחוץ על שיתוף השיחה ואז ללחוץ על הקישור ובחלון החדש התמונות נשלחות לבדיקההי,
אולי מישהו ידע לעזור, כל תמונה שאני יוצר בג'מיני מיד נכתב לי 'לא נבדק בגלל סיבה טכנית' לא כמו ברגיל שנשלח לבדיקה, יש פתרון? (נטפרי כמובן)
ב gemini שהוא די ללא הגבלה בשבילי (יש לו הגבלה אחרי הרבה זמן ) אני יוצר כשאני צריך מהירות וב gpt (שזה בעצם soraAI ) כשאני צריך איכות גבוהה ופרומפט יותר מפורט ומסובך בנייט קפה אני לא משתמש כיון שהההגנה חוסמת את התמונות אצלי והמודלים בחינם לא ממש טובים לדעתימה הבינה הכי טובה ליצירת תמונות ?(שאתם משתמשים בה)
מישהו יכול לעזור לי?
תודה רבה.
הי, קופץ על האשכול,
יכול להיות שנטפרי מחקו את ההיסטוריה של ג'מיני? נעלם לי כל ההיסטוריה ואני במנוי בתשלום
חסוםWelcome to My Activity
myactivity.google.com
אם כן ככל הנראה נטפרי חסמו את את זה כיון שזה ההגדרה של השבתת ההיסטוריה וככל הנראה הם מגדירים שההיסטוריה לא תישמר מסיבה כלשהיחסום
נסה את מודל 2.5 החדש שלהםיש פיתרון לגימיני?
שבוע שעבר הייתי מעלה תיקייה עם 17 PDF היה כותב וממזג חיבורים ברמה האקדמית הכי גבוהה.
עכשיו על 10 מקורות לא מצליח לענות על שאלה 1 פשוטה! ככה כבר ממוצאי שבת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //