Gimp Paint Studio להורדה

• הוסף לסימניות
אחרי כמה הודעות בפרטי אני מעלה לטובת כולם.
מדובר על תוכנת גימפ עם פריסטים מברשות ועוד הרבה דברים אחרים שמתאימים לציירים, העלאתי שתי גרסאות אחת גרסה יציבה והשניה גרסת הפיתוח שלדעתי טובה ונוחה יותר אבל לא בהכרח יציבה (יש בה אפשרות לעבודה עם חלון אחד שזה מאוד נח)

שימו לב שלתוכנה יש אפשרות של ערכות נושא ועד כמה שאני זוכר ערכת הנושא בברירת המחדל היא מגעילה עד זוועתית
אפשר לשנות את זה בעריכה >> הגדרות >> ערכות נושא, יש שם מבחר לא קטן (תמיד חזרתי לבסוף לדיפולט)

טוב משום מה לא עולה לי לגמבו מייל
הנה לינקים להורדות ישירות
הגרסה היציבה
גרסת הפיתוח שמכילה יותר כלים ויותר גמישות אבל קורסת לפעמים (אצלי פעמיים ואני משתמש בה הרבה)

• הוסף לסימניות
האם זה מתאים גם למק?

• הוסף לסימניות
אני יודע שיש גימפ למק אז בעיקרון כן
אני עכשיו עובר על הלינקים ומסתבר שזה לא הורדה של כל התוכנה אלא רק של הכלים שהופכים אותה לסטודיו בלי הבסיס, אני אמצא לינק מתאים ואני יביא בעזרת ה'.

• הוסף לסימניות
נא להעלות לגמבומייל לטובת הנתיבים
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
נא להעלות לגמבומייל לטובת הנתיבים
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
תקראי מה כתבתי למעלה
בעזרת ה' מהבית זה ילך

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
לדעתי לא כי המברשות שלה שונות במגע שלהם לדעתי
חוץ מזה התוכנה תתן לך כל מה ש-PS תיתן לך וכשמדובר בציור אני חושב שהיא תתן+ (שוב אני לא ישבתי איתה הרבה על ציור וגם לא עם PS ומהמקום הזה מגובשת דעתי)

מעניין מאוד יהיה לשמוע את התגובות שלכם בתור ציירים

טוב הצלחתי להשיג גרסה מלאה של גרסת הפיתוח כולל כל התוספות (GPS, G'mic וכו')
מסתבר שלמצוא את כל הדבר הזה לגרסה היציבה זה בעייתי יותר
ניתן להוריד את הגרסה ישירות מפה או לחכות שאני יעדכן את ההודעה הראשונה כשיהיה לי הורדה בגמבו מייל

נ.ב. גרסת הפיתוח שאליה קישרתי אינה האחרונה שיש,היא פשוט האחרונה שמובנת עם כל הרכיבים בלי הרבה בלגן, יש כבר גרסה מתקדמת יותר ועם הרבה פחות באגים אם אני לא טועה עם תכונות חדשות נוספות אבל בשבילה תצטרכו להתקין את הרכיבים לבד על פי הוראות ההתקנה שיש באתר המפתח (מסתכם בגזור הדבק מתקייה לתיקייה)
את הגרסה הזאת ניתן למצוא
פה ל-64 ביט
ופה ל-32 ביט

נ.ב. חלק מהתיקונים הם לממשק טוב יותר במק (יותר ביתי הכוונה)

• הוסף לסימניות
ומה אנחנו אמורים לעשות אחרי ההכרזה הזאת?
בשביל שנוכל לעזור צריך קצת יותר פרטים

איפה לא הצלחת?
להתקין את התוכנה?
להתקין את התוספים?
להוריד?
להמשיך?

• הוסף לסימניות
עכשיו פתאום כן הצלחתי.
העתקתי אותה לmy documents
לא מצאתי איך משנים את המסך הפותח.

האם צריך להוריד עוד משהו?

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 173.1 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
היות ואני בלי התוכנה הזאת עכשיו על המחשב אני עונה מהזיכרון.
אם אני לא טועה תוכלי לשנות את המסך הפותח גם בהגדרות (הייתי בודק גם בתיקיה בעלת השם "ספלאש")
כמו שאמרתי שווה להחליף את הערכת נושא הזאת גם את זה תוכלי לעשות בהגדרות של התוכנה שנמצאות בעריכה >> הגדרות >> ערכות נושא

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי למצוא את זה. תודה בכל אופן.
האם מה שהתקנתי זה מספיק ,או שצריך להוריד עוד דברים?

• הוסף לסימניות
לפי איך שזה נראה (שם התיקיה והערכת נושא של התוכנה)
כן זה מספיק

• הוסף לסימניות
זכרי רק שזאת גרסת הפיתוח תשמרי לעיתים קרובות
כלי שיכול לעזור לך הרבה בלעצב את הדמות אחרי שציירת זה האייקון האחרון בארגז הכלים (זה שנראה כמו מולקולה) תסמני נקודות מסביב לדמות ואחרי שתסגרי מעגל תוכלי להזיז כל נקודה והיא תשפיע על כל הדמות.
לפני שאת משתמשת בכלי הזה שוה מאוד לעשות שמירה אצלי זה קרס פעמיים

• הוסף לסימניות
אז בסופו של דבר אתה יכול להעלות את הגירסה למק לג'מבומייל?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי לאיזה תוכנה זה שייך והאם צריך התקנה או משהו כזה..
אשמח לקבל הסבר

• הוסף לסימניות
מה היתרון של תוכנה זו על פני מייפיינט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה