GMAIL החליט שאני ספאם :(

• פותח הנושא RMO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע מה עושים?
המיילים שלי מגיעים לספאם.. לא נעים.. ועוד עם אזהרה על תכנית זדונית:eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
רק כשאת שולחת באאוטלוק או גם דרך האתר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1729146:
רק כשאת שולחת באאוטלוק או גם דרך האתר?

אני בכלל לא משתמשת באאוט לוק

• הוסף לסימניות
יתכן ושלחת מספר הודעות רב מידי בפעם אחת/בזמן קצר.

הפתרון? נחכה למומחים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1729335:
יתכן ושלחת מספר הודעות רב מידי בפעם אחת/בזמן קצר.

הפתרון? נחכה למומחים...

נכון, שלחתי.
אז מה עושים?
אפילו מהכתובת השניה שלי זה מגיע לספאם,
ואפילו מייל ששלחתי לעצמי:confused:

• הוסף לסימניות
אפאחד??

• הוסף לסימניות
לפחות לזכור לפעם הבאה שכששולחים לרשימות תפוצה צריך להיות מחושבן,
אני יש לי מערכת לאימיילים המוניים שאני מוכר לאנשים שגם דואגת לטפל בכל הבעיות של המסנני ספאם מראש.

כשאת שולחת ממחשב אחר ברשת אחרת (אני מתכוין שלא באותו בית משתי מחשבים אלא משתי חיבורים שונים לאינטרנט) מאותו אימייל זה גם מגיע לספאם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה