gmail יצא לחופשה בלתי צפויה

• פותח הנושא אך
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אנא את עזרתכם. האינטרנט עובד רגיל, אני יכולה להכנס לכל האתרים הרגילים שלי כולל מייל של 012. הדבר היחיד שלא עובד זה ה-GMAIL. כאשר אני מנסה להכנס אליו אני מקבלת הודעה: לא ניתן לגשת לאתר זה... מצ"ב צילום מסך. אני צריכה דחוף את המייל להמשך העבודה. מה באפשרותי לעשות? זה מאד מאד דחוף לי כי זה עוצר לי את העבודה (סיבה טובה לשתות את כוס הקפה הראשונה של הבוקר...). תודה רבה.
ד"א ניסיתי לצאת מהאינטרנט ולהכנס שוב. ניסיתי לנתק את המודם ולהחזיר וכלום לא עוזר :(

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 7.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אני מקבלת את ההתראה הנ"ל על אתרים אחרים. גימייל דוקא עובד תקין אבל חיפוש גוגל לא, וכן הJDN

• הוסף לסימניות
פתח את "הפעלה" (-חפש "הפעלה" בחיפוש של ווינדוס), שם כתוב CMD ותן אנטר,
במסך השחור כתוב את הפקודה הבאה

ping - a mail.google.com
ותן אנטר, צלם את את התוצאה שבאה בעקבות זה

• הוסף לסימניות
ראשית, תודה רבה.
שנית, כיביתי את כל התכנות שהיו פתוחות לי על המסך ואתחלתי את המחשב מחדש (בלבול ראש אחד גדול... להחזיר את כל התכניות שאני באמצע לעבוד עליהם...), רק אז חזר הג'ימייל (זה קרה כרגע לכן עדיין לא הספקתי לעדכן פה), אבל מענין מאד מה שכתבת לעשות. מה זה אומר לי? האם להבא(שלא יהיה..) זה יחסוך לי את הבלגן?

• הוסף לסימניות
זה בודק האם באמת ברמה היסודית המחשב שלך "מגיע" לשרתי ג'ימייל או לא, זה פשוט עוזר לבודד ולהבין את הבעיה, שמח שטופל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה