gmail לא נפתח לי ב chrome

• הוסף לסימניות
וזו ההודעה שאני מקבלת.

דף אינטרנט זה אינו זמין
ייתכן שדף האינטרנט בכתובת ‪https://mail.google.com/mail/?hl=iw&tab=wm‬ אינו פעיל זמנית, או שהועבר לכתובת אינטרנט חדשה לצמיתות.
שגיאה 202(net::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID): שגיאה לא ידועה.

משהו יודע כיצד מתמודדים?

• הוסף לסימניות
זה גם קרה לי היום כמה פעמים זה ממש משגע...
מה עושים?

• הוסף לסימניות
צרת רבים........
ואני האשמתי את האינט' הכשר.........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שריל'ה;643286:
צרת רבים........
ואני האשמתי את האינט' הכשר.........

אולי זה כן קשור?
באקספלורר הוא כן פותח אבל נתקע כל הזמן וכמעט א"א להוריד קבצים.

• הוסף לסימניות
יכול להיות כי לרבים יש כשר...
לי יש רימון

• הוסף לסימניות
אם זה ככה זה לא פעם ראשונה!
פשוט היום זה השיאאא......
אני חייבת את המייל שלי בגמייל.....
והוא כל רגע יוצא.
אולי שמישהו יצלצל בשביל כולם.. (:

• הוסף לסימניות
אצלי זה גם כבר כמה ימים יש לי רימון

• הוסף לסימניות
אני איתם בטל'
מקומי בתור הגיע ל... 5 ...

• הוסף לסימניות
אני גם רימון
דברי בשם "חברי פורום פרוג" אולי יהיה יחס מועדף?...

• הוסף לסימניות
או, הנה עוד כמה שנתקעו, מתי מתכוונים לטפל בזה?
אחרי או לפני שהלקוחות יברחו?
(:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה