- הוסף לסימניות
גם אנישלחתי למייל החדש
ושוב לא קיבלתי.
יש איזשהי בעיה?
לא קיבלתי לא מהמייל הראשון ולא מהשני
גם אנישלחתי למייל החדש
ושוב לא קיבלתי.
יש איזשהי בעיה?
מה אפשר לעשות?גם אני
לא קיבלתי לא מהמייל הראשון ולא מהשני
ההקרנות בחול המועד הם הקרנות בכורהצפתה בסרט המלא כוונתי
מה הסגנון? מתח?
יש מסר בכפית כמו האחרון של אליאס? או שזה יותר אינטלקטואלי?
בלי לבקש ? איך הם ידעו את כתובת המייל שלך?לי הגיע לפני כמה דקות לספאם לבד בלי לבקש
האמת שככל הסרטים החדשים בשנים האחרונות מפחידים מאוד.אחת שחזרה מפוחדת מאוד מהסרט קונטרול אי...
תראי, הכול השערות, הבנתי מההודעות כאן שהם לא בקטע לספק פרטים על הסיפור.זה בעצם עלילה שמתרחשת בשנת 2040? עם כל מיני אלמטטים שלא קיימים היום?
יש מצב שאת שולחת לי באישי?אני בסופו של דבר הצלחתי להשיג
דוקא כן נראה עלילה קצת מפחידהאז זה לא נראה שיש בGO2040,
נראלי הייתה שם עוד מישהי מדה זה וומישהי זיהתה עוד?
כדי שאנשים יבואו הסרט חייב להיות מפחיד וכן, הרף עולה משנה לשנה...האמת שככל הסרטים החדשים בשנים האחרונות מפחידים מאוד.
נראלי הייתה שם עוד מישהי מדה זה וו
לא זוכרת בדיוק איך קוראים לה(אחות של מתילדה)
זה אותו שחקניתאלישבע (היום האחרון)
אני חושבת שזה לא אותה שחקניתזה אותו שחקנית
ברור שזו אותה שחקנית,אני חושבת שזה לא אותה שחקנית
איזה זכרון ואושחקניות שכבר זיהיתי בסרט:
הכפילה של ג'סיקה (סלנטו 2)
הבת של רשל (דה זה וו)
הדודה של יעל (זהות כפולה)
אלישבע (היום האחרון)
אזר (איראן 3)
מישהי זיהתה עוד?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים