- הוסף לסימניות
יש קטע בסרט שהיא מתפרצת בבכי בשיח עם אמא שלהאגב למי שמעניין,
אן היא בחורה חרדיה לומדת בסמינר חרדי
הם עשו 90 אודישנים והיא האודישן ה- 91, נבחרה יום לפני הטיסה
חלף לי שם מחשבה שזה לא נראה עוד שחקנית---
יש קטע בסרט שהיא מתפרצת בבכי בשיח עם אמא שלהאגב למי שמעניין,
לי ספציפית ה קטע הזה גרם לי לצחוק אן נראתה מחייכת לא תואם לסיטואציהיש קטע בסרט שהיא מתפרצת בבכי בשיח עם אמא שלה
חלף לי שם מחשבה שזה לא נראה עוד שחקנית---
לא נשמע לי הגיוני הסיפור,אגב למי שמעניין,
בגישה פסיכולוגית,לי ספציפית ה קטע הזה גרם לי לצחוק אן נראתה מחייכת לא תואם לסיטואציה
זה ממקור מוסמךלא נשמע לי הגיוני הסיפור,
בד''כ סוגרים כרטיסים לטיסה רק אחרי שכל הקאסט שלם וסגור.
וגם הרגע האחרון ,לפני חזרות ושינון-גם לא תורם לי לאמינות: )
"חרדית" זה גם סקופ ענק שהלוואי וזה נכון...
כי היו הפגנות נגד בית המלוכה, וע"מ לשמור עליו רצו להביא יורשת עצר.למה הם הטיסו את אן ללונדון והשתילו לה שבב למה דוקא היא???
לדעתי מייגן לא עבדה לגמרי רק למלכה. הייתה לה מטרה שונה (לשלוט באן).מי פגע עם הרחפן ברכב שלהם.. אם זה מכוון מבית המלוכה אז איך הם עשו שבדיוק אן תפצע ותפגע ברגליים בדיוק ...
המ"מ של העוזרת הקבועה (דונה) שעבדה יחד עם מייגן, וגם יידעה את אן ואמא שלה באופציה של השבבים.ומי זה שהתקשר הודיע להם בהתחלה שהסבתא במצב קשה ושיבואו להיפרד
לא חושבת שכיוונו דווקא לרגליים.איך הצליחו לכוון שבדיוק (ורק!) הרגליים יפגעו?
תחת איומים. (כנראה)ואגב, מה הקטע של הרופאה בעדות?
כדי להדוף את ההפגנות ולגרום לאהדה של הציבור.אגב,מה פתאום הסבתא(המלכה...)נזכרה בה?
בחירה מעולה. שחקנית אלופהאגב למי שמעניין,
כמדומני שהיה כתבה על זה בקראטזה ממקור מוסמך
לא חייבת להאמין כמובן זכותך
לא יודעת אוליכמדומני שהיה כתבה על זה בקראט
בכל רגע היה כתוב אחרי 200...אגב למי שמעניין,
לא לימדו אתכן פעם על הגזמות במטרה ליצור דרמה או עניין במקרה זהרחל ליבוביץ: גם הדמות של אן מ"GP2040 " תיכנס לכן ללב ובכל סצנה היא מטלטלת, הדמות הזו היא דמות מורכבת שרק מחלישים אותה יותר ויותר והיא נלחמת בעצמה נגד עצמה, השחקנית שמשחקת את אן, זו שחקנית נדירה שנבחרה אחרי 200 שחקיות שהתנסו על התפקיד.
שחקניות נוספות:שחקניות שכבר זיהיתי בסרט:
1. הכפילה של ג'סיקה (סלנטו 2)=שרלין
2. הבת של רשל (דה זה וו)=הולי
3. הדודה של יעל (זהות כפולה)=אליסון
4. אלישבע (היום האחרון)=בל
5. אזר (איראן 3)=יולי
מישהי זיהתה עוד?
להיפך, אני הכי נהנית לפגוש שחקניות מוכרות, עניין של טעם...מבאס שכל השחקניות היו מוכרות מהסרטים של חני רובנשטין...תגוונו קצת
בקראט רחל שור התראינה ואני חושבת שאמרה 91בכל רגע היה כתוב אחרי 200...
רחל ליבוביץ: גם הדמות של אן מ"GP2040 " תיכנס לכן ללב ובכל סצנה היא מטלטלת, הדמות הזו היא דמות מורכבת שרק מחלישים אותה יותר ויותר והיא נלחמת בעצמה נגד עצמה, השחקנית שמשחקת את אן, זו שחקנית נדירה שנבחרה אחרי 200 שחקיות שהתנסו על התפקיד.
איך איך זה הגיוני?אגב למי שמעניין,
אני לא יודעתאיך איך זה הגיוני?
תמיד אומרים שא"א לקחת חרדית כי כל ההפקה גברים
איך זה מסתדר?
הולי לא נראה לי חרדיתגם הולי לדעתי חרדית,
(לפי הצורת משחק)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים